banner388

OMÜ Spor Şenliği Sona Erdi

Samsun Ondokuz Mayıs üniversitesi 'nin düzenlediği 31. Üniversite içi spor şenliği müsabakaları sona erdi

OMÜ Spor Şenliği Sona Erdi

Samsun Ondokuz Mayıs üniversitesi 'nin düzenlediği 31. Üniversite içi spor şenliği müsabakaları sona erdi

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:54
OMÜ Spor Şenliği Sona Erdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 31. Üniversite İçi Spor Şenliği’nde erkekler futsalda (salon futbolu) 14 takım ile  kadınlar voleybolda 13 takım, erkekler voleybolda 10 takım ve erkekler basketbolda ise 11 takım ile mücadele etti.
Kupa töreninin düzenlenmiş olduğu Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi spor sahasında dereceye giren fakültelere kupa ile madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Murat Yarım ve Doç. Dr. Yavuz Kürşat Daş ve Sağlı Kültür Spor Daire Başkanı Güngör Kural verdi.

KUPALARI GÜNGÖR KURAL TAKDİM ETTİ

Yapılmış olan müsabakalarda; erkekler futsalda Tıp Fakültesi şampiyonluğun sahibi olurken Veteriner Fakültesi ikinci oldu. Kadınlar voleybolda da Mühendislik Fakültesi şampiyon olurken İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi ikinci oldu. Voleybol erkeklerde ise yine Tıp Fakültesi şampiyon olurken Ziraat Fakültesi ikinci sırada yer aldı. Basketbol erkeklerde ise kupanın sahibi bir kez daha Tıp Fakültesi olurken rakibineyenilmiş olan Mühendislik Fakültesi ikinci sırada yer aldı.
Kupa ve madalya töreni toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
 

Son Güncelleme: 11.06.2016 13:00
Anahtar Kelimeler:
SporTakımMüsabaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.