banner388

OMÜ sözleşmeli personel alıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı ilanı yayınladı.

OMÜ sözleşmeli personel alıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı ilanı yayınladı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:26
OMÜ sözleşmeli personel alıyor

Samsun Haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi 44 hemşire alacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4.maddesi B fırkasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacağına dair kurum internet sayfasından duyuruda bulunuldu.

Başvuruda bulunacak adayların, istenilen belgeleri hazırlayarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte. Başvuracak adayların Hemşirelik Fakültesi yada Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olması gerekmekte.

İşte başvuru için gerekli belgeler

-Nüfus cüzdanı örneği
-Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
-2016 KPSS P3 puanını gösteren belge
-1 adet resim

2016 yılında yapılan KPSS sınavında  P3(B) grubundan puan sıralamasına göre kontenjan sayısının iki katı kadar adayların mülakata çağırılacağı ve adayların atanmasında mülakat puanlarının esas alınacağı belirtildi. Daha fazla bilgi için kurumun resmi internet sayfasından ulaşılabilir.
 

Son Güncelleme: 07.06.2017 16:42
Anahtar Kelimeler:
OmüPERSONEL ALIMI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.