banner388

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç'ten Örnek Davranış

OMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç, rektörlük seçiminde aday olan öğretim üyeleri ile düzenlediği yemekte buluştu. 

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç'ten Örnek Davranış

OMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç, rektörlük seçiminde aday olan öğretim üyeleri ile düzenlediği yemekte buluştu. 

18 Ağustos 2016 Perşembe 11:18
OMÜ Rektörü Sait Bilgiç'ten Örnek Davranış

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde(OMÜ) rektörlük seçimine katılan tüm adaylar Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'in düzenlediği yemekte biraraya geldi. Bu organizasyonla güzen bir birliktelik ortamı sağlayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, “Üniversitemizdeki rektörlük seçiminde aday olan siz değerli arkadaşlarımızdan üniversitemizin geleceğini planlamada geliştirdiğiniz değerli fikirlerinizden yararlanmak isteriz. Zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde yüreği Türkiye için çarpan bütün öğretim üyelerimizi kucaklayıp, herkesin desteğini almak arzusundayız. Sizlerin katılımıyla bir istişare heyeti oluşturup, belli periyotlarda bu heyet aracılığıyla değerli birikiminizden faydalanmak istiyorum. Telefonum ve çalışma odam sizlere her zaman açıktır. Ortak akıl sürecini beraber hayata geçireceğiz. Rektör sıfatıyla hizmet etmeye, hizmete vesile olmaya talibim ve desteğinizle beni bu görevde yalnız bırakmazsanız memnun olurum." diye konuştu.


Yemeğe katılan akademisyenler Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'e teşekkürlerini ve 'hayırlı olsun' dileklerini ileterek oluşturulacak istişare heyetinin çok faydalı bir işlev göreceğini, üzerlerine düşecek her görevi yerine getirmeye istekli olacaklarını beyan ettiler.
 

Son Güncelleme: 18.08.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
OMÜ RektörüSait Bilgiç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.