banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ Personeline Promosyon Müjdesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) banka promosyonuyla ilgili olarak yapmış olduğu çalışma sonuçlandı

banner269

OMÜ Personeline Promosyon Müjdesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) banka promosyonuyla ilgili olarak yapmış olduğu çalışma sonuçlandı

26 Ocak 2017 Perşembe 16:09
OMÜ Personeline Promosyon Müjdesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) banka promosyonuyla ilgili olarak yapmış olduğu çalışma sonuçlandı. Omü’de çalışan personellerin alacağı promosyonun belirlenmesi için yürütülen çalışmalar bitti.

İki ihale sürecinde istenilen sonucun alınamamasının ardından üçüncüsünün yapıldığı ihale sonucunda kapalı zarf usulüyle yapılan işlem sonuçlandı. Sürecin yönetimi Maaş Promosyon Komisyonu’nu oluşturan Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Birsen Kahramanoğlu ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yılmaz Taşova tarafından idare edildi.

Sözleşmeyi, OMÜ adına Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Akbank adına da Atakum Şube Müdürü Özgür Parlak ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şubesi Sorumlusu Gamze Çamlıca Aktaş, 26 Ocak Perşembe günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen törenle imzaladı.

En yüksek teklifi her bir personel için 3003 TL rakamını veren bankayla anlaşıldığını belirten OMÜ’lü yetkililer, kurum mensuplarının lehine olan bir gelişmenin OMÜ’nün de gelişimine etki etmede ki önemine değindi.
Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, “Kurum mensuplarımızın en fazla lehine olabilecek bir süreç yönetimi gerçekleştirmeye çabaladık ve bu gayretlerimizin herkesi memnun edecek olumlu bir yansımayla sonuçlanması bizi daha da memnun etti. Sonuçta çalışanlarımızın mutluluğu, bizim de mutlu olmamız anlamına geliyor” diye konuştu.
Uygulamadan, düzenlemenin yürürlüğe girdiği andan itibaren kurumda yeni işe başlayacak olanlarda faydalanma hakkına sahip olacak.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doktor bilal 2017-01-26 22:36:43

hay maşAllah yiyin paşalar