banner388

OMÜ öğretim üyesi arıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi yayınladığı ilanla öğretim üyesi aradığını duyurdu. İşte detaylar...

OMÜ öğretim üyesi arıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi yayınladığı ilanla öğretim üyesi aradığını duyurdu. İşte detaylar...

05 Aralık 2017 Salı 11:06
OMÜ öğretim üyesi arıyor

Samsun haber - Üniversiteden yayınlanan ilana göre son müracat tarihi 19 Aralık 2017 Salı günü. İşte şartlar:

* Adayların 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

* Profesör adaylarının; öğretim üyeliğine yükseltilme ve atanma yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince adayların anabilim dalları ile başlıca araştırma eserini belirttiği dilekçeleri ekinde özgeçmişini, doçentlik belge suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyaları karton kutu içerisinde teslim etmeleri gerekmekte.

* Doçent adaylarının; dilekçe, özgeçmişleri, onaylı doçentlik belgeleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyaları, karton kutu içierisinde teslim etmeleri gerekmekte.

* Yardımcı doçent adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin onaylı sureti ile başvurmaları gerekmekte.

İşte öğretim üyesi alınacak bölümler ve detayları:

Son Güncelleme: 06.12.2017 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.