banner388

OMÜ'lü öğrencilerden lösemi farkındalığı

OMÜ'lü öğrenciler lösemi hastalığı ile ilgili farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi.

OMÜ'lü öğrencilerden lösemi farkındalığı

OMÜ'lü öğrenciler lösemi hastalığı ile ilgili farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi.

09 Kasım 2019 Cumartesi 17:14
OMÜ'lü öğrencilerden lösemi farkındalığı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde bulunan Damla Topluluğu, lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla ilkokulda bulunan öğrencileri ziyaret etti.

Fahrettin Ulusoy İlkokulu'nu ziyaret eden Damla Topluluğu öğrencileri, okuldaki öğrencileri bu konuda bilinçlendirmek adına etkinlik düzenledi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde Fahrettin Ulusoy Okulu'nu ziyaret eden OMÜ'lü öğrenciler, bilgilendirme çalışmasının ardından okul bahçesinde çocuklarla oyun oynadılar.

"YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜM OLMAYA ÇALIŞTIK" 

Lösemiyi miniklere aktararak öğrencileri bilinçlendirmek adına burada olduklarını belirten Damla Topluluğu Başkanı Ayşe Nur Değirmenci, “Çocuklarla bir araya gelerek lösemi hakkında konuştuk. Lösemiyi miniklerin anlayacağı bir şekilde onlara aktarmaya çalıştık. Lösemi ile beraber çocuklarla değerler eğitimi çalışması da gerçekleştirdik. Çocuklar ile bir araya getirerek biz gençler olarak çocukların duygusuna ortak olup yüzlerindeki tebessüm olmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ecrin 2020-08-15 12:39:04

Okulumu. Çok. Özedim