banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ İletişim Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi 2017-2018 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. OMÜ İletişim Fakültesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 145 öğrenci mezun olma heyecanını yaşadı.

banner269

OMÜ İletişim Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi 2017-2018 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. OMÜ İletişim Fakültesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 145 öğrenci mezun olma heyecanını yaşadı.

06 Haziran 2018 Çarşamba 21:54
OMÜ İletişim Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Samsun Haber-Samsun OMÜ İletişim Fakültesinde mezuniyet heyecanı yaşandı. Mezuniyet töreninde öğrenci temsilcisi Onur Şen ve okul birincisi Leyla Nalbant söz alarak sevinçlerini arkadaşları ile paylaştılar. Konuşmaların ardından bölüm birincisinin ismi mezuniyet kütüğüne yazıldı.

DEKAN USTA'DAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Mezuniyet töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. Niyazi Usta, "Öğrencilerimizin ulusal alanda birçok başarıları mevcut, bunun arkasında öğrencileri için fedakârca çalışan önemli bir eğitim kadrosu var. Huzurlarınızda kendilerine şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili mezunlarımız elinizde şimdi diplomalarınız var. Bu diplomanızın yanında bilgi ve tecrübe olduğu kesin ama bununla yetinmemelisiniz. İletişim sektörü hem bilgi anlamında hem de teknoloji anlamında çok çabuk kendini yenileyen bir sektör, bunun için sürekli kendinizi yenilemek zorundasınız. Meslek alanında etik değerlere uymalıve algı operasyonlarına karşı dikkatli olmak zorundasınız. Ahlaklı bir meslek hayatı yaşamanızı temenni ediyorum” sözcüklerini kullandı.

İLETİŞİM FARKLI BİR MESLEK

İletişim ile alakalı mesleklerin hem kolay hem zor bir meslek olduğunu dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, "Sevgili öğrenciler, mezuniyet başlangıç değil hayatınızda bir dönüm noktasıdır. İletişim hem kolay hem zor hem rahat hem de tehlikeli bir meslektir. Yaşadığımız iletişim çağında sizlere çok önemli görevler düşmektedir. Kendinizi sürekli geliştirerek faydalı olmanızı diliyorum. Hem öğrencilerimizi hem onları yetiştiren hocalarımızı hem de velilerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BÖLÜMÜN 2. MEZUNLARINI VERDİK

Mezuniyet töreninde konuşan Çarşamba Belediyesi Başkanı Hüseyin Dündar, "İkinci mezunlarımızı verdiğimiz İletişim Fakültesinin yapımında emeği geçen merhum Mustafa Kemal Güneşdoğdu’yu bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Gelişen teknolojinin, bilimin, bilişimin, tam ortasında İletişim Fakültesi mezunu olarak ilkeli, dürüst, güvenilir, emin insan olarak mesleklerini icra edeceğinize inanıyorum” diye konuştu.

DEMOKRASİNİN EN ÖNEMLİ SAĞLAYICILARINDAN BİRİDİR İLETİŞİM


İletişimin demokrasinin en büyük sağlayıcılarından biri olduğuna değinen Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, "İletişim fakültesi dünyada yasama, yürütme ve yargıdan sonra iktidarları denetleyen, kamuoyunun bir nevi denetleme aracıdır. İletişim fakülteleri demokrasinin en önemli sacayaklarından bir tanesidir. Değerli gençler özgür düşünceden, insan haklarından, laiklikten, cumhuriyetçilikten, Atatürk ilkelerinden ayrılmamanızı salık veririm. Bu değerler Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarıdır. Yaşamda ilkeli olmanızı ve mezun olduktan sonra asıl öğrenme sürecinin şimdi başladığını belirtmek isterim. Yaşam boyu entelektüel merakınızı kaybetmememizi diliyorum" şeklinde konuştu.

Mezuniyet töreninde protokol tarafından Fakülte birincisi Leyla Nalbant, ikinci Onur Şen ve üçüncü Aliye Olgun’a ödül ve başarı belgeleri verildi.


Mezuniyet yemini ve keplerin atılmasıyla tören sona erdi.

İletişim Fakültesi bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Bayraktar, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş, ilçe protokolü, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve davetliler katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batu 2018-06-07 02:50:31

haber yapın OMÜ deki mezunları yazmayı bırakın artık.