banner388

OMÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde mezuniyet töreni

Samsun OMÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

OMÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde mezuniyet töreni

Samsun OMÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

30 Mayıs 2017 Salı 18:23
OMÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde mezuniyet töreni

Samsun haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 534 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreninde ilk konuşmayı yapan İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Mushin Doğan, "Dört yıl boyunca büyük fedakarlıklarla okuttuğunuz çocuklarınız artık hayatlarının yeni bir safhasına geçtiler. Artık çocuk değil, birer birey oldular. Sizler de artık yaptığınız fedakarlıkların sonuna geldiniz. Evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Biz de bugün mezun ettiğimiz tüm çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

AİLELERE MESAJ

Öğrencilere de seslenen Dekan Ebül Mushin Doğan, "Bize ve ailelerinize bu sevinci yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Acısıyla tatlısıyla bitirdiğimiz dört yılın sonunda, şimdi birbirimizle helalleşme vaktidir. Biz, size olan hakkımızı helal ediyoruz" şeklinde ifade etti.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

15 Temmuz ve tüm şehitleri saygıyla anan, "Size düşen, onların inandıklarını bir adım öne çıkarmak, yerinde saymamaktır. Hepinize hayat boyu başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

REKTÖR BİLGİÇ KATILAMADI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise yaptığı konuşmada, törene katılmayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'in selamı iletti. Ceyhan başarılı öğrencileri yetiştiren akademisyenlere ve ailelere alkış istedi.

FAKÜLTE BİRİNCİSİNDEN ANLAMLI KONUŞMA

Fakülte Birincisi İlhan Horasan mezun olan öğrenciler için konuşma yaptı. Horasan tüm arkadaşlarına eğitim hayatlarından sonraki süreçte başarılar diledi. Horasan başarılarıyla OMÜ'yü uluslararası alanda temsil etmek istediklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.