banner388

OMÜ Hayvan Hastanesi 24 saat hizmet verecek

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı "Akademik Kurul Toplantısı" gerçekleşti. Toplantıda alınan önemli kararlar açıklandı.

OMÜ Hayvan Hastanesi 24 saat hizmet verecek

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı "Akademik Kurul Toplantısı" gerçekleşti. Toplantıda alınan önemli kararlar açıklandı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 16:58
OMÜ Hayvan Hastanesi 24 saat hizmet verecek

Samsun Haber - OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, hayvan hastanesinin 24 saat hizmet vermesi için çalışmalar yapacaklarını belirtti. 

 
Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Güzel ve öğretim elemanlarının katılımıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı "Akademik Kurul Toplantısı", fakültenin İbni Sina Amfisinde gerçekleşti. Toplantıda projeler hakkında açıklamalarda bulunuldu.


SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN FIRSAT

Sorunların ortak akıllar çözülmesi gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Bir üst yönetici olarak benim de burada bulunmamın, bu fırsata ayrıca bir güç kattığını düşünüyorum. Meselelerin dillendirilerek çözüm yollarının beraber aranması, çözümün en uygun yoludur" dedi.


HAYVAN HASTANESİ 24 SAAT HİZMET VERECEK

Rektör Sait Bilgiç, Fakültenin araştırma görevlisi kadrosunu güçlendirmeyi planladıklarını belirterek, Hayvan Hastanesinin 24 saat hizmet vermesi ve bu hizmetin kamuoyuna duyurulması için de çalışmalar yapacaklarını kaydetti.



İZLENEBİLİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Rektör Bilgiç, "Saklayacak hiç bir şeyimiz, devletin bize verdiği görev dışında hiç bir özel misyonumuz yoktur. Biz; hak ve hukukun gözetildiği, düne ait yanlışların düzeltildiği, kişinin kendini kuruma ait hissettiği bir yönetim anlayışı benimsedik" dedi.



OMÜ'YÜ DAHA ÜST SIRALARA ÇIKARACAĞIZ

Dünya üniversiteleri arasında OMÜ'nün ilk defa ilk bine girdiğine de işaret eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Bu sıralamada, OMÜ'nün tanınırlılığını arttırmamızın, OMÜ''ye ait bilgi ve verileri paylaşacak bir mekanizmayı işletmemizin de etkisi oldu. Bu çalışmaları daha da yoğunlaştırarak OMÜ'yü daha üst sıralara çıkaracağız" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umay avsar 2017-10-04 21:46:28

Cok iyi olur 24 saat hizmet verilmesi