banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ Eğitim Fakültesi Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi kapsamında 1500 mezun verdi.

banner269

OMÜ Eğitim Fakültesi Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi kapsamında 1500 mezun verdi.

17 Haziran 2016 Cuma 10:05
OMÜ Eğitim Fakültesi Mezunlarını Verdi

Üniversite bünyesindeki halı sahada gerçekleştirilen mezuniyet töreninde; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bayram, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci aileleri yer aldı.
Eğitim Fakültesi birinci ve ikinci öğretim programları dahil on iki bölümden 1500 öğrencinin yeni bir hayata adım attığı mezuniyet programı iki grup hâlinde öğleden önce ve sonra düzenlendi. Tören, birinci ve ikinci öğretim programlarından fakülte birinciliği ile mezun olan öğretmen adaylarının yapmış olduğu konuşmalarla başladı.
Söz alan ikinci öğretim programı birincisi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programından Yağmur Sarıusta mezuniyet heyecanını şu sözlerle belirtti: “Bu bir son değil. Bu, üniversitemizde kazandıklarımızı ülkemizin gelecek kuşaklarına aktarmak için yepyeni bir başlangıç. Bugün Üniversitemizden misyonunu tamamlamış ve yeni nesiller yetiştirmeye hazır öğretmenler olarak ayrılıyoruz. Bugün burada keplerimizi baharda her biri bir başka çiçeğe dönüşen tohumlar gibi havaya atacak ve başka başka yollara ayrılacağız. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere çizmiş olduğu yolda yeni nesillere ışık olmak dileğiyle.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.06.2016 10:12
Anahtar Kelimeler:
OmüTörenMezun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.