banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ'den 43. yıl sergisi

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri 43. Yıl Karma Sergisi düzenledi.

banner269

OMÜ'den 43. yıl sergisi

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri 43. Yıl Karma Sergisi düzenledi.

13 Nisan 2018 Cuma 21:09
OMÜ'den 43. yıl sergisi

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF) öğretim üyeleri 43. Yıl Karma Sergisi düzenledi. Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde açılan sergide 20 öğretim üyesinin eserleri yer alyor. 

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker yaptığı konuşmada "Deri, seramik, cam, grafik tasarımı, yağlı boya gibi çalışmalardan oluşan sergimizi açıyoruz. Bu serginin devamında fakültemizin çeşitli etkinlikleri olacak. 10 Mayıs’ta Bolu’da karma sergi açacağız. Nisan ve Mayıs ayında mezuniyet sergilerimiz olacak. Fakültemiz Seramik Cam Bölümü ve KOSGEB ortaklığı ile Avrupa’dan seramik ve cam sanatçılarını ağırlayacağız. 3 günlük bir etkinlik sonunda yine bir sergimiz olacak" dedi.

43. Yıl Karma Sergisi 20 Nisan'da kapanacak.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.