banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ'de Yeni Dekan Göreve Başladı

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil göreve başladı.

banner269

OMÜ'de Yeni Dekan Göreve Başladı

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil göreve başladı.

02 Şubat 2017 Perşembe 13:26
OMÜ'de Yeni Dekan Göreve Başladı
Samsun Haber- Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olarak atanan  Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil göreve başladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve yardımcısı Hakan Canaltunay Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Dündar ve Müdür Aydemir’den hayırlı olsun ziyareti

OMÜ Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde bulunan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nde gerçekleşen ziyarete eski Dekan Prof. Dr. Mustafa Tiftik ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Yurtseven da katıldı. Dekan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Dündar, “Yaklaşık 900 öğrencisi bulunan ve bu yıl 4. mezuniyetini verecek olan Hukuk Fakültesi, ilçemizin yüksek öğrenimdeki en önemli değerlerindendir. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun dileklerimi iletirken, eski Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Tiftik’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 02.02.2017 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamza 2017-02-04 19:57:51

Hukuk doktorası ve öğretim üyeliği olmayan Hukuk Fakültesi. Kel başa şimşir tarak. tek Profesör , avukattan devşirme 3-5 hocalı fakültenin bahtsız mezunları nasıl adalet dağıtacak , halkın hakkını savunacak.