banner388

OMÜ'de Özgür Kudüs eylemi yapıldı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde TÜGVA tarafından Özgür Kudüs eylemi yapıldı.

OMÜ'de Özgür Kudüs eylemi yapıldı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde TÜGVA tarafından Özgür Kudüs eylemi yapıldı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 16:24
OMÜ'de Özgür Kudüs eylemi yapıldı

Samsun haber - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Camisinde  Özgür Kudüs eylemi yaptı. Eyleme katılanlar ABD Başkanı Trump'ın İsrail'in Kudüs'ün başkenti olması yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

TÜGVA Samsun İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu, "Her geçen gün İslam coğrafyası küresel sömürü düzenin kıskacında kan gölüne çevrilmektedir. Bir yandan gönül coğrafyamıza ölümler yağdırılırken bir yandan da kutsallarımız çiğnenip topraklarımıza el uzatılmaktadır. İslam'ın ilk kıblesinde dahi ezanın yasaklanması, son olarak da Kudüs'ün işgalci siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesi cüretinde bulunulmuş; bir eşkıya ordusuna karşı dik duruşun, bir Müslüman için namus meselesi olduğunu tüm İslam alemine hatırlatıyoruz. İlk kıblesine el uzatılan İslam dünyasına sesleniyoruz! Daha neyi bekliyorsunuz. Daha ne kadar kendi kardeşlerinize ümmetin meselelerine; sağır, dilsiz kalacak görmezden geleceksiniz" dedi.

Öte yandan basın metni Mısırlı öğrenciler tarafıdan Arapça olarak da okundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lazikocan 2017-12-06 16:50:28

gerekirse savaşırız ıslam bayramizla türk bayramizla ayik ol ısrail amerika

Avatar
sasa 2017-12-06 18:50:21

hadi boykot yapalımmı teledonları atın kullanmayın bence:D kolada içmeyin hçbirşeylerini kullanmayalım:D

Avatar
Vatansevergökay 2017-12-06 23:04:34

Tepkiyle kalamayız ciğerlerini almalıyız

Avatar
Cemal 2017-12-07 00:58:21

İddia ediyorum bakın isterseniz sorun belki yarıya yakınının cebinden Amerikan marka telefon çıkar. İşte biz bu kadar ciddiyetsiziz. İş başka söylem başka.