banner388

OMÜ'de online toplantı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) senato ve yönetim kurulu toplantısı, uzaktan gerçekleştirildi. 

OMÜ'de online toplantı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) senato ve yönetim kurulu toplantısı, uzaktan gerçekleştirildi. 

26 Mart 2020 Perşembe 18:21
OMÜ'de online toplantı


Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) genellikle hafta bir toplanan senato ve yönetim kurulu toplantısı, koronavirüsle mücadele kapsamında uzaktan gerçekleştirildi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç başkanlığındaki toplantıya; fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokuların müdürleri ile diğer senato üyeleri bulundukları yerden görüntülü bağlandı.

Toplantılarda kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan kararlar, eğitim öğretimin nasıl devam edeceği gibi önemli konular konuşuldu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunOmüSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2020-03-27 11:55:38

omü olarak milletin kanını emiyorsunuz selam vermek bile paralı hastanede ama gelgör ki çalışanlarınıza maske bile veremiyorsunuz koruyucu elbiseyi felan hiç söylemiyorum bile...neden önlem almadınız nerede yeniyor bu paralar...röntgen çekilecek taa ne zamana randevu veriliyor neden makine almıyorsunuz.parayı veer akşama filmin çekilsin ...daha yazacak çok şey var ama neyse konumuza dönelim...çalışanlarınıza maske koruyucu elbise felan temin edin artık...

Avatar
Öğrenci 2020-03-26 23:31:00

Uzaktan eğitim gayet verimli