banner388

OMÜ'de ekmek kavgası

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde kadro alan taşeronlar için yapılacak olan toplu iş sözleşmesinde kriz yaşanıyor. OMÜ yetkilileri, emekçilerin bağlı bulunduğu Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası'nın verdiği tekliflere sıcak bakmıyor. 

OMÜ'de ekmek kavgası

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde kadro alan taşeronlar için yapılacak olan toplu iş sözleşmesinde kriz yaşanıyor. OMÜ yetkilileri, emekçilerin bağlı bulunduğu Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası'nın verdiği tekliflere sıcak bakmıyor. 

10 Şubat 2021 Çarşamba 16:46
OMÜ'de ekmek kavgası

Er Meydanı programı yine dopdolu geçti. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ile Genel Koordinatör Ünal Yavuz'un hazırlayıp sunduğu Er Meydanı programında OMÜ'de kadrolu çalışanlar için verilen mücadele masaya yatırıldı. 

Programa konuk olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu konu hakkında bilgi verdi. 

Aşağıdaki videodan tüm detayları takip edebilirsiniz... 

Son Güncelleme: 10.02.2021 16:48
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 2021-02-10 22:22:52

Yazıktır günahtır devletti işçiyle karşı karşıya getirmeyin siz işçiler şükredin işinize bakın nankörlük yapmayın sendika rant peşimde bu sendika başkanının geçmişine bakın inceletin

Misafir Avatar
samsunlu 2021-02-11 15:49:46 @Emin

hakkını istiyor kardeşim şükrediyorsun ama karşılığını vereceksin..eller arkada akşama kadar gezen eski kadrolular dünyaları alsın bir iş yapmasın..sırtından ter eksik olmayan çalışanlar aza kanaat etsin ...yok öyle bir dünyaaa..

Beğenmedim! (7)
Misafir Avatar
rainbowdash 2021-02-11 10:32:07 @Emin

Hassssss lan y.vşak. Aynı odada aynı işi yaptığım benim 2 katım maaş alıyor. Sen ne konuşuyorsun?

Beğenmedim! (9)
Avatar
Hüseyin 2021-02-11 14:56:46

En basit çalışan 3,5 4 tl net alıyor. sendika gelirini arttırmak için göstermelik beklentilere sokuyor insanı. memnun olmayan varsa hemen yerine adam bulunabilir.

Avatar
Müco 2021-02-11 10:44:53

Ne diyon kardesim sen biz nankörlük etmiyoruz bize verilmiş olan hakları bile elimizden almak istiyolar sen bilgi sahibi olmadan ordan boş konuşma kadro verdik deyipte asgari ücret maaşa çalışiyoruz sen neden bahsediyosun

Avatar
atakumlu 2021-02-11 15:53:23

çalışanın hakkını emeğini verin gece rahat uyuyun... hep bize hep bize ohh ne güzel dünya...

Avatar
Personel 2021-02-11 23:29:16

Aç tavuk kendini daru ambarında sanırmış arkadaş da o misal geriden milleti kadrolularla aynı maaşı aliyor sanıyla konuşuyor,bilgiyle konuşsa böyle konuşmazdı .Bizim yerimizde kendisi yada kardeşi , evladı çalışsaydı yine böyle konuşabilir miydi...?insanlar önce empati yapmalı sonra yorumlamalı...! Eğri oturup dogru konuşmalı , önce elini vicdanına koymalı...!

Avatar
EMRAH VURAL 2021-02-17 00:12:52

Asagari ücret açlık sınırınin altında kalınca kimsenin sesi çıkmıyor olay mavi ve beyaz yaralıların hakkına gelince ortalık yikiliyo.
Devletin kaynakları gelirleri bizi yöneten azinligin lüks saltanat surerek harcanirken kimse sesini cikarmiyo pkk mücadele ediyo diye trilyonluk mercedesemi binmekmi lazım yol hastane köprü yapılması için devlerin parasıyla ihale yapıyor olmak saraylarda oturup ne kadqr eş dost akraba varsa kayırma hakkı vermiyor bal tutan parmağını yalar lafı islama aykırı bir laf senin olmayan balı yaylayamazsın müslüman olqmqyqn devletler bile bunu bu şekilde yaparken müslüman bir devlet te bbunkadar yolsuzluk olması iğrenç Allah o bal tutanlarin parmaklarini ellerini kırsın inşAllah