banner388

OMÜ'de Dijital Atölye eğitimi başladı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Dijital Atölye eğitimleri başladı.

OMÜ'de Dijital Atölye eğitimi başladı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Dijital Atölye eğitimleri başladı.

21 Kasım 2017 Salı 17:21
OMÜ'de Dijital Atölye eğitimi başladı

Samsun Haber - Google Türkiye'nin Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İŞKUR iş birliği ile hayata geçirdiği Dijital Atölye eğitim projenin ilk ayağı OMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda başladı.


Proje kapsamında internetten en etkin şekilde yararlanılabilmesi için Türkiye'ye özel içerikle hazırlanan ve ücretsiz bir eğitim olan Dijital Atölye Projesi ile Google uzmanları tarafından Nasıl YouTuber Olunur ve Dijital Girişimcilik konulu eğitim verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğinin 22 Aralık'ta sona ereceği açıklandı.
 

GİRİŞİMCİ OLMAK İÇİN GİRİŞİMCİ OLMAK YANLIŞ

Web Analizi ve İş Geliştirme Uzmanı S. Devrim Ekmekçi, Dijital Atölye ile ilgili olarak, "Firmalar dijitalleşmek zorundalar ve dijital girişimcilik eğitimi almış insanlara ihtiyaçları her zaman muhakkak olacaktır" dedi. 


Türkiye de son zamanlarda kurulan firmalardan sadece 10 tanesinden birinin ayakta kalabildiğini belirten Ekmekçi, "Girişimcilik bir şeye inanmakla başlar, kendinize inanırsanız o işin üstesinden gelebilirsiniz ama bunun yanında girişimci olmak için girişmek yanlıştır" ifadelerini kullandı.
 

Öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap bulduğu eğitim, katılımcılara sertifika verilmesiyle tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.