banner388

OMÜ'de 40. yıl kutlaması

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın 40. yaşını kutladı.

OMÜ'de 40. yıl kutlaması

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın 40. yaşını kutladı.

11 Nisan 2018 Çarşamba 20:29
OMÜ'de 40. yıl kutlaması

Samsun Haber-Samsun'da 1978 yılında kurulan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın 40. yılının kutlamaları emek verenleri ile birlikte kutlandı.

Bilimsel oturum ve anıların yad edildiği program Tıp Fakültesi Dekanlığı Mavi Salonda gerçekleştirildi. Düzenleme komitesi adına açılış konuşmasını Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Canan Aygün yaptıktan sonra Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak’ın ardından Tıp Fakültesi Dekanı ve Pediatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi.

Çocuk sağlığı ve hastalıklarının modernleştiğinin üzerinde duran Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, pediatri ailesinin beraberliğini ve hastanenin dönüşümü hakkında konuştu.

30. yıl kutlamalarınada katılan Akdeniz Üniversitesinden Prof. Dr. Akif Yeşilipek, seminerinde eski kareler ve hatıralardan bahsederek katılımcıları güldüren dakikalar yaşattı.

Samsun’un tanınan hekimleri Prof. Dr. Şükrü Küçüködük ve Prof. Dr. Kemal Baysal oturuma başkanlık ederken, Pediatrinin İkinci Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sabri Acar'ın konuşması yapılırken duygu dolu anlar gerçekleşti. Sabri Acar, kuruluştan beri aralarında olan kişilerin anılarını paylaşırken, vefat edenleri ise anmayı unutmadı.

Programın sonunda toplu fotoğraf çekinildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.