banner388

OMÜ çalışanlarına sefalet ücretini layık görüyor! ADALETİN BU MU OMÜ?

Samsunhaber.com Web TV ekranlarında yayınlanan Er Meydanı programında emekçilerin haklarının kısıtlanmaya çalışılması masaya yatırıldı.

OMÜ çalışanlarına sefalet ücretini layık görüyor! ADALETİN BU MU OMÜ?

Samsunhaber.com Web TV ekranlarında yayınlanan Er Meydanı programında emekçilerin haklarının kısıtlanmaya çalışılması masaya yatırıldı.

06 Şubat 2021 Cumartesi 11:35
OMÜ çalışanlarına sefalet ücretini layık görüyor! ADALETİN BU MU OMÜ?

Er Meydanı programı yine dopdolu. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın konuğu olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde işçiler için verilen mücadeleyi anlattı. 

2018 yılında yapılan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) ile birlikte kadro alan yaklaşık 1300 taşeron işçi için yeni sözleşme imzalanacak ancak OMÜ yetkilileri tarafından sözleşmede kısıtlamaya gidilmek isteniyor. Yapılan teklifler sonuçsuz kalırken işçilerin bağlı olduğu sendika hak mücadelesine devam ediyor.

OMÜ'de yaşanan sözleşme krizine ilişkin tüm detaylar aşağıdaki videodadır. İyi seyirler...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omülü 2021-02-06 12:07:44

Bu adamı yayın yapacağınıza geçmişini yayın yapın bence

Avatar
Adem 2021-02-06 12:10:19

Bunların tek derdi nemalanmak işçi umurlarında değil işçi kullanılıyor beğenmiyorsa ücreti al sendikanda çalıştır sayın baskan kafanı niye takıyorsun devletin malı senin umurunda olmaz para mı var devlette dagıtacak dışarda işsiz gezenlere bak sonra hikayelerini anlat

Avatar
İşçi 2021-02-07 13:19:15

Devlet bu işe el atacak tüm sendikalar kapanacak sendika demek rant demek menfaat demek işçi sırtından geçinmek oldu artık ben işçi olarak destek vermiyorum sendika düzenine devlete kafa tutmaya başlayan düzeni istemiyorum bu nedir gazeteye çıkmak habere canlı çıkmak devletin kurumuna kafa tutmak eleştirmek sonra ismi hak aramak hikayesi bunlara fırsat vermeyin sayın haberciler

Avatar
Melih 2021-02-06 20:32:57

Hastane idarecileri hemşireler döner sermayeden ek olarak oldukça yüksek ücret alıyorken
alin terinin karsiliginin verilmemesi insan yerine koymama ve
aç gözlülük (hep bana rabbena)Çok ayip

Avatar
dadsa 2021-02-06 13:24:44

omü mü, eğitimciler olarak başarısızsınız, piyasadan gerçeklikden haberiniz yok, öğrencilere katkınız yok sadece zaman kaybettiriyorsunuz.

Avatar
taşeron 2021-02-08 08:23:36

Omü'de çalışan işçiler asgari ücreti haketmiyor. Pandemi ile mücadelenin karşılığı hiç bu kadar ucuz olmamıştı.

Avatar
idare 2021-02-08 08:28:33

Kendi personelini hak talebinde bulunmaya sevkeden zorlayan #omü yönetimi!
işçinin hakkını ver.

Avatar
Erdal 2021-02-12 19:12:30

Bu Baskan Show peşinde gidin yüksek hakem kuruluna hakkınızı alıp yok devlet keriz para dağıtıyor sanki millet can derdinde siz para derdinde sizi kadroya almaları hata şirket çalıştırırken isteseydiniz ya bu abartı paraları neredeydi sendika tekmeyi vururlardı değil mi devlet kafa tutma kurumu değil beğenmeyen bırakır işi biz gelir çalışırız nankörlük yapmayın