banner388

Ömer Süslü: İYİ Parti benim evim

İYİ Parti GİK üyesi Ömer Süslü, Mehmet Yazıcı ve Ünal Yavuz'un sunduğu Er Meydanı prgramında konuşulan 'İYİ Parti'de neler oluyor?' sorularına karşın flaş açıklamalarda bulundu.

Ömer Süslü: İYİ Parti benim evim

İYİ Parti GİK üyesi Ömer Süslü, Mehmet Yazıcı ve Ünal Yavuz'un sunduğu Er Meydanı prgramında konuşulan 'İYİ Parti'de neler oluyor?' sorularına karşın flaş açıklamalarda bulundu.

31 Ekim 2020 Cumartesi 18:24
Ömer Süslü: İYİ Parti benim evim

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz tarafından hazırlanıp sunulan Er Meydanı programında İYİ Parti'de son yaşanan gelişmeler ele alındı. Samsun teşkilatlarında sorun var mı? İYİ Parti'de neler oluyor? sorularına açıklık getiren GİK Üyesi Ömer Süslü Samsunhaber'e önemli açıklamalar yaptı.

İl başkanlığı seçimlerinde asla taraf olmadığını hiç kimseye 'Şu adaya oy verin' demediğini belirten Süslü; 'Başkan adaylarından biri olan Recep Güleroğlu benimle aynı kaderi paylaşan ve aynı kazada ölümlerden döndüğümüz kader arkadaşımdır. Bir oyum vardı ve ben Sayın Güleroğlu'na oyumu vereceğimi söyledim. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Sonuçta seçimleri şu anda il başkanımız olan ve geçmişte başkan vekilliğimi yapan Sayın Hasan Aksoy bey kazandı. Burada önemli olan kimin kazandığından ziyade çocuğum gibi gördüğüm partimin kazanmış olmasıdır. Kısır tartışmalar bize bir şey kazandırmaz. Ben Sayın Aksoy'u arayıp tebrik etmedim. Belki de yanlış yaptım etmem gerekirdi. Kendi içimizde ufak tefek kırgınlıklarımızdan kaynaklanan şeyler bunlar. Çözeriz bunları. İYİ Parti'ye zarar verecek hiç bir konunun içinde olmam mümkün değildir.' dedi.

Kaza sonrası Sayın Meral Akşener'in bir önceki seçimlerde kendisini arayıp GİK üyeliği için ismimi yazacağını söylemesine rağmen kabul etmediğini belirten Süslü; 'Genel Başkanımıza 'Bu görevi asla istemiyorum. Sağlık sorunlarım var. Bir koltuğu işgal edip başka bir arkadaşımın hakkına giremem' diye söyledim. Anlayışla karşıladı ve ben görev almadım. Bu seçimlerde ise kendisi yine nezaket gösterip beni 41'nci sıradan GİK üyeliğine aday göstermiş. Teveccühlerine bu sefer karşılıksız kalmadım. 41 kere maşallah deyip partime hizmet etmek için kolları sıvadım. Bizler iktidar hesapları olan ve sürekli büyüyen bir partiyiz. Henüz 3 yıl oldu. Siyasette çok kısa bir süre. Parti içinde bazı sancıların olmasını doğal karşılıyorum. Teşkilatarımızda da bunlar olabilir. Aslolan ise İYİ Partidir. Biz halkımıza hizmet etmekiçin siyaset yapan insanlarız. Bunun haricinde olan biten her şey teferruattır.' diye konuştu.

28 Ekim de Cumhuriyetin 97  ve partisinin kuruluşunun 3. yılı olması nedeniyle özel bir program hazırladıklarını belirten Süslü; 'Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ilçe başkanlarımızın programa katılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. 11 ilçe başkanımız davetimize icap etmiş 2 ilçe başkanımız ise bizim de bildiğimiz mazeretleri dolayısıyla katılamamıştır. 4 ilçe başkanımız ise kendi tercihleri doğrultusunda davetimize iştirak etmemiştir. İl başkanımız ise en üst perdeden program için aranmış ancak Ankara'da olacağını belirterek davetimize gelmemiştir. Saygı duyarız ve bunu bir polemik haline asla getirmeyiz. Çok özel bir program oldu gerçekten. Davetimize icabet eden tüm sevenlerimize buradan teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın programı uygun olsaydı o da katılacaktı ancak olmadı. Bunlar partimizin birlik ve beraberliği açısından güzel etkinliklerdir. Bizim kenetlenmemizi sağlar.' şeklinde konuştu.

İYİ Parti'ye zarar getirecek hiç bir argümanın içinde asla olmayacağını sözlerine ekleyen Süslü; 'Önce partililerimiz şunu çok iyi bilsinler ki ben partimize, teşkilatlarımıza zarar verecek hiç bir kirli düşüncenin içinde olmam. Ben bu partinin kurucu il başkanıyım. Şimdi farklı bir görevdeyim. Partimden ne makam istedim ne de bir göreve talip oldum. Sayın Genel Başkanımız bana GİK üyeliğini tevdi etti. Ben de bu görevi layıkıyla yapabilmek adına vargücümle çalışmaya devam edeceğim. Kişisel kırgınlıklarımız dargınlıklarımız olabilir. İnanın bunları aşacak siyasi tecrübe ve birikime sahip olan arkadaşlarımız daha doğrusu cesur yüreklerimiz var.  Ben buna inanıyor ve partimizi iktidara taşıyacak olan deniz de kendim damla olmak istiyorum. 2023 seçimleri bizi iktidara taşıyacak yıl olacak. Herkes inandığı bu yolda katkısını sunup partimize hizmet aşkı ile hareket derse bunu başarmamak için hiç bir nedenimiz olamaz' dyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökbõrü Atsız 2020-11-01 08:58:28

MHP Gibi Ülkeyi batıran saraya destek olmayın oyuna gelmeyin yeter.
Oyumuz İYİ partiye.