banner388

Ömer Süslü'den Erhan Usta açıklaması

Ömer Süslü, partisinden ihraç edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ömer Süslü'den Erhan Usta açıklaması

Ömer Süslü, partisinden ihraç edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

16 Ocak 2019 Çarşamba 16:18
Ömer Süslü'den Erhan Usta açıklaması

İYİ Parti Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü, partisinden ihraç edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ömer Süslü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Partisinin haklarını savunduğu için partisinden oy birliği ile ihraç edilen Erhan Usta, inanıyorum ki Türk Siyasi Tarihine geçmiştir. Partiden çok tarikat gibi yönetilen bir yapıda nasıl durduğuna hayret ediyordum. O, ahde vefa göstereceğim derken başına böyle bir olay gelmesi aslında çok daha hayırlı olmuştur. Kendisine tavsiyem üzülmemesi, aksine böyle bir yapıdan kurtulduğu için Allah'a şükretmesidir. Birlikte çalıştığımız dönemde aramızda ufak tefek problemler yaşamış olsak da kaliteli insan olduğunu her zaman her yerde ifade etmişimdir. Kendisini İYİ Partide görmeyi ve buradan ülke ekonomisini İYİ edecek fikirlerini gür bir sesle haykırmasını çok isterim. İnşallah partimiz gerekli girişimleri yapar ve o da buna olumlu cevap verir. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2019-01-16 16:28:53

İyi parti yerine bağımsız aday olsun daha çok oy alır.

Avatar
Cafer 2019-01-16 17:13:16

Iyi partiden aday olsa samsunu alabilir belki ama olamaz. Asay olsa üstune gelir tehdit ederler. Bu samsuna yapilanlar normalmi?

Avatar
aday ol 2019-01-16 18:08:28

erhan usta BB.adayı ol başkansın. millet arkanda cesur ol herkese ibret ol.

Avatar
Samsunlu 2019-01-16 20:42:21

Sayın Erhan ustaya bağımsız aday olsun diyenler Mustafa demiri destekleyen akp secmenleridir. Yani Erhan beyin bağımsız aday olarak Mustafa demire oy vermeyen MHP seçmeninin oyunun iyi parti adayına gitmesini engellemek içindir. Bu aşikârdır Erhan bey aday olacaksa kesinlikle iyi partiden aday olmalıdır.

Avatar
Ak gençlik 2019-01-16 20:49:58

Samsunlu ılatak parti önemli değil oyum Ustaya, iyi partiden aday olursa kazanma şansı yüksek.

Avatar
Mustafa BAYRAKTAR 2019-01-16 18:19:56

Öyle bir hata yapacak kadar düşük profilli bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. Umarım böyle bir hata yapmaz. Aday olmak istiyorsa bağımsız aday olsun.

Avatar
Kürşat 2019-01-16 21:03:59

İyi partiden aday olursa iyi partililer gibi kendini bitirir kısa vadede iyi parti karlı bir parti gibi görülsede siyasi ömrü çok az olan parti olacaktır. Tarihin kirli sayfalarına gömülecek. Menfaatçilerin ve bazı kirli yapıların partisi olarak. Ülkücülerin ve milliyetçilerin ana partisi MHP dir. Bazı ne olduğu belli olmayan partiler değildir. Tarih bununda böyle yazacak.

Avatar
Ercan 2019-01-17 12:08:17

Parti mi önemli bu memlekete hizmet eden insana sahip çıkmak mı önemli?