banner388

Ömer Süslü: AKP seçmenine sesleniyorum; ‘Ahiretlerini yakmasınlar’

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Samsunhaber.com’da katıldığı programda birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Süslü, “Bize FETÖ’cü demek  çok yanlıştır. AKP seçmenine sesleniyorum. Sırf AKP iktidarını kaybetmesin, AKP’nin içerisindeki mutlu çoğunluğun o menfaat dünyasındaki nemalanmalarından vazgeçmemeleri için ahiretlerini yakmasınlar.” dedi.

Ömer Süslü: AKP seçmenine sesleniyorum; ‘Ahiretlerini yakmasınlar’

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Samsunhaber.com’da katıldığı programda birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Süslü, “Bize FETÖ’cü demek  çok yanlıştır. AKP seçmenine sesleniyorum. Sırf AKP iktidarını kaybetmesin, AKP’nin içerisindeki mutlu çoğunluğun o menfaat dünyasındaki nemalanmalarından vazgeçmemeleri için ahiretlerini yakmasınlar.” dedi.

24 Kasım 2017 Cuma 14:56

Samsun haber - Samsunhaber.com’u ziyaret eden İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, moderatörlüğünü haber müdürümüz Nevin Aydoğan’ın yaptığını programda partisinin hedeflerinden, FETÖ’cü yakıştırmalarından birçok konuya kadar önemli açıklamalarda bulundu.

“Yüzde yirmi beşin altı için iddiaya girerim”

Basındaki çıkan seçim anketleri konusunda manipülasyon,  algı yönetimi yapıldığını iddia eden Başkan Süslü, “Bakıyorsunuz birisine üç çıkan parti birisine yirmi çıkıyor. Bu kadar geniş bir makas aralığının olması söz konusu değil mümkün de değil. Korkunun ecele faydası yok. Biz yirmi beşe şuan oturduğumuzu görüyoruz kendi anketlerimizde yirmi bile bizce düşük çıkartılan bir sonuç. Kendi yaptırdığımız anketlerde yirmi ikinin altına düştüğümüz yok. Ama yirmi dokuz ve otuzları gördüğümüz anketlerde var. Ortalamasını aldığımızda biz İyi Parti’nin şuan yirmi beş tabanlı olduğunu çok rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Hatta bunla ilgili Koray Bey Genel Başkan Yardımcımız, net bir ifadeyle:  “İsteyen her kamuoyu şirketiyle yirmi beşin altı için iddiaya girerim demişti. Bu iddianın da karşılığında hiç kimse de çıkıp bir cevap veremedi. İddiaya tutuşamadılar. Ben de aynı şekilde diyebilirim. Şuan sloganın çok daha üstündeyiz ama Türkiye ortalamasına baktığınız da İYİ Parti’nin bugü ki oyu yüzde 25’in altında değil. Çok daha iyi yerlere geleceğine ve elli artı biri yakalayacağına inanıyoruz.  Türk milleti bizi istiyor. Çok iddialıyız.” diye konuştu.

Hedef 30 bin üye

İYİ Parti’nin 5 milyon üye hedefiyle ilgili olarak ise Başkan Süslü şunları söyledi:

“Şimdi tabi ki beş milyonluk hedefini muhterem hocamız Profesör Doktor Yusuf Alaca hocamız koydu. Bu hedef güzel ve önemli bir hedef. Bizim de çok rahat yakalayabileceğimizi düşündüğümüz bir hedef. Çünkü insanlar hem sosyal medyadan yazıyorlar, hem de telefonlarımızdan arayıp nasıl üye olabiliriz diye soruyorlar. Bu anlamda yakalanabilir bir hedef ama ben rakam koymak yerine şunu söylüyorum. Tüzüğümüzde üyelikleri teşvik etmek adına il ve içe teşkilatlarına üye yapmaya itmek adına şöyle bir madde koyduk. Seçme sayısının %3’ünden fazla üyesi olan ilerde ön seçim şartı koyduk. Yani milletvekilleri ön seçimle seçilecek dedik. Benim de hedefim Samsun’da ön seçim şartı olan dokuz yüz bin seçmen olduğunu hesaplarsak. %3’ü yirmi yedi bin onun üzerinde otuz bin, kırk bir bin gibi bir rakam hedefim var ki burada yaşayan İYİ Partililer milletvekillerini kendileri seçsin ve sıralamasını kendileri yapsın. Ve meclise kendi milletvekillleriyle temsil edilsin istiyorum. Bu anlamda da ilk hedefim otuz bine üye yakalamak. Akabinde de ne olacağını hep beraber göreceğiz. Daha önce siyaset yaptığım parti yaklaşık üç buçuk katı gibi bir rakam. Yani şuan için otuz bin rakamı iyi bir rakam. “

“Ahiretlerini yakmasınlar”

Meral Akşener’in adının FETÖ ile ilişkilendirilmesi konusunda Başkan Süslü, bunun partilerine zarar vermediğini belirterek, “Hatta bizim bu kadar hızlı bir şekilde ilerlememizin ve bu kadar hızlı yol almamızın da en önemli sebeplerinden bir tanesi bu diye düşünüyorum ben. Bunun bir iftira olduğu, bunun bir yalan olduğu ayan beyan ortada. Türk milleti de bunun farkında.  FETÖ bir terör örgütü ve birileri için bir dönem hoca efendiyken bizim için okyanus ötesiydi. Pensilvanya’ydı  Amerika’nın uşağıydı. Bunları dillendirip söylerken birileri muhterem hoca efendi deyip gel artık hocam bitsin artık bu hasret diyordu. Şimdi beraber oturup mahlube yiyorlardı. Biz de bu süreçte mahlubenin ne olduğunu da öğrenmiş olduk. Beraber Ankara’yı parsel parsel peşkeş çekiyorlardı. Meral Akşener Hanımefendinin birgün televizyon programında çıktı ve dedi ki: FETÖ bir terör örgütüdür. Eğer benim FETÖ’cü olduğumu biliyorsanız ve bununla ilgili bir bilginiz ve belgeniz varsa bunu savcılığa vermiyorsanız bir suç işliyorsunuz. Bunu savcılığa vermek mecburiyetindesiniz. Vermiyorsanız ve iftira atıyorsanız korkaksınız, ahlaksızsınız, şerefsizsiniz demişti. En son geçen gün sorduklarında gene bu cevabı verdi ve dedi ki; ‘Şerefsiz şerefsiz dolaşan insanlar var.’ Ben de aynısını söylüyorum. “Eğer ellerinde bilgi ve belge varsa Meral Akşener Hanımefendi Türkiye’de İçişleri Bakanlığı yapmış ve Terörle Mücadelesi kapsamında İçişleri Bakanlığı yaptığı için sürekli polis koruması altında yaşayan bir hanımefendi yani 20 yıldır polisle beraber yaşıyor. Ve arkasında bir polis korumasıyla geziyor. Sabah kaçta kalktığının akşam kaçta yattığına kadar hepsi devlette kayıt altında. Meral Akşener kesinlikle FETÖ’cü değildir. Meral Akşener eğer FETÖ’cüyse ve bununla ilgili AKP bir buçuk yıldır işlem yapmıyorsa sizin AKP’den vazgeçmeniz için bir sebep daha ortaya çıkmıştır. Demek ki bu ülke beceriksiz insanlar tarafından yönetilmektedir. Bunu da anlamanız için AKP seçmeninin bunun farkına varması gerekir. Bize FETÖ’cü demek çok yanlıştır. Ve yine AKP seçmenine sesleniyorum. Sırf AKP iktidarını kaybetmesin, AKP’nin içerisindeki mutlu çoğunluğu o menfaat dünyasındaki nemalanmalarından vazgeçmemeleri için ahiretlerini yakmasınlar.” dedi.

Son Güncelleme: 25.11.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandas 2017-11-25 14:15:42

çok basit ve propogandaya yonelik bir demec. hic yeni bir soylem yok. siyaset sadece anket vs algı mi. çozum anlatin. bilinen siyaset ve soylemler suçlanan partilerden farkiniz olmadiğini gosterir. din uzerinden siyaset soylemleride bunun gostergesi.

Avatar
Halk 2017-11-25 18:44:36

Hocamızın ilbaşkanımısın anlayamadık.

Avatar
Osman muşta 2017-11-25 19:34:55

Bu Ömer özyerin kendisinin ahiret inancı varmı acaba yamyam herif siyasette din kullanmak dinsizliktir daha başlamadan mayasını ortaya koymuş din konuşacak en son mahlukatın

Avatar
deniz 2017-11-25 23:31:40

İyi Parti İyi Olur Belki, Deneriz Gelen Vurdu Giden Vurduda Atakum sahilde bah
çelerimize el koyup bar yaptı işyereri dava ettik kazandıkda 2011 de ama yargının
üstündelermi anlamadıkki kimse uygulamadıki açıkda konserler alkol alan insanlar
ama dur diyende yok

Avatar
Mehmet 2017-11-26 15:44:06

Sadece yorumunu okusam, aha işte fetöcü derdim. Neymiş mutlu azınlığın menfaati için akp ye oy veriyormuşguz. Düz manntık, beyin düz kontak, Fetö gazı kalitesiz olunca eksozdan anca bu kadar duman çıkar.