banner388

Ölümden döndü isyan etti

Samsun'da kendisine çarpıp ağır yaralayan alkollü sürücünün 20 gün sonra serbest kalmasına Emre Temel isyan etti.

Ölümden döndü isyan etti

Samsun'da kendisine çarpıp ağır yaralayan alkollü sürücünün 20 gün sonra serbest kalmasına Emre Temel isyan etti.

09 Kasım 2017 Perşembe 09:28

Samsun haber - Samsun'da 21 Ağustos Pazartesi günü sıra beklerken yol kenarına motosikletini park edip sosyal medyadan canlı yayın yapan 26 yaşındaki Emre Temel'e arkadan gelen otomobil çarptı. Temel kazada ağır yaralanırken canlı yayını izleyenler ise kazaya an be an tanık oldu. Kafatasında kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçiren Temel, Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 20 gün ölüm kalım savaşı verdi.

Temel'e çarpan alkollü sürücü 22 yaşındaki T.T. ise 20 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest kaldı. Zanlının serbest kaldığına inanamadığını belirten Temel ise, "Böyle bir kaza sonrasında hayatta kalmam gerçekten mucize. Alkollü bir şekilde bana çarpan kişinin serbest kalmasına ise inanamıyorum. Ben hastaneden taburcu olunca, o da cezaevinden çıktı. Ben ölünce mi ceza alacaktı. Alkollü sürücü yüzünden canımdan olacaktım. Bir yaşında kızım var. Alkollü araç kullanan bu kişi serbest kaldı. Cezalar caydırıcı olmadığı için aynı şekilde araç kullanmaya devam edecek. Başka birinin canını yakacak" dedi.

Kaza anında yanında bulunan ve o an çığlık atarak şoka giren Tuğba Temel ise, "Çiğ köftecide sıra vardı. Bir anda kaza gerçekleşti. Eşimi yerde gördüm. Sırtım dönüktü. Normalde canlı yayın yapmazdı. O akşam yapmak istedi. İyi ki de yapmış. Elimizdeki en büyük kayıt oldu. O anda yaşadıklarımı tarif etmek çok zor. Allah onu kızıma ve bize bağışladı" diye konuştu.


SABAH

Son Güncelleme: 09.11.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.