banner388

Olimpiyatların Samsun turizmine etkisi

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Toktaş, olimpiyatların Samsun turizmine etkisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Olimpiyatların Samsun turizmine etkisi

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Toktaş, olimpiyatların Samsun turizmine etkisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 15:07
Olimpiyatların Samsun turizmine etkisi

Samsun Haber - Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Toktaş, olimpiyatlar nedeniyle otellerin hemen hemen dolduğunu, şehre gelen misafirleri ağırlamakta zorlandıklarını belirtti. 


KATİD Başkanı Murat Toktaş, olimpiyatların Samsun turizmine etkisi ile ilgili yaptığı konuşmasında, "Olimpiyatlar şehrimizdeki otellerimizde ciddi bir şekilde kalabalık sağladı. Şu an itibariyle hemen hemen bütün otellerimiz olimpiyat nedeniyle doluluk yakaladılar. Şehrimize gelen misafirleri ağırlamakta zorlanır hale geldik. Tabii bu durum bizi gururlandırıyor. Çünkü şehirde ciddi şekilde bir ekonomik kalkınma söz konusu" ifadelerini kullandı.
 

"2 MİLYON DOLAR KATKISI OLACAK"

Toktaş, olimpiyatların şehrin ekonomisine büyük katı sağlayacağını belirterek, "Bizim tahminlerimize göre sadece yurt dışından gelecek olan misafirlerin bu şehre 2 milyon dolar katkısı olacak. Samsun için kısa süreli bu girdi ekonomik anlamda artı bir katkı, artı bir rahatlık sağlayacak. Bunun yanı sıra biz daha çok olimpiyatların şehrimize kattığı değerle ilgileniyoruz. Bu değerle Samsun bir marka olmaya devam edecek. Olimpiyatlar her şehre nasip olmuyor. Artık Samsun bir olimpiyat şehri. Bundan 70 yıl sonra da olimpiyat şehri olarak anılacak. Bunun daha sonraki yıllarda da meyvelerini yiyeceğiz. Önümüzdeki senelerde her türlü spor müsabakalarına ev sahipliği yapabileceğimizi ispatlamış olduk" dedi.

Son Güncelleme: 17.07.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer 2017-07-17 16:35:18

yaa sen bak dalgana sizin gibi godamanlara yarıyor işte bu tip işler.. esnava vatandaşa faydası yok.. adamları toplmışsınız biryere esnafmı ayağına gidecek salın az gezdirin samsunda .. alışveriş yapsın samsunu görsün ama yok.. doldurmuşsı-un bir yere tamam oldu bitti.bırakın az halklar kaynaşsın..