banner388

Olimpiyat için gelen Chen, Samsun'da aşık oldu

Samsun’da bulunan Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Asbaşkanı Kang Chen, "En güzel tadı sütlaçta buldum. En büyük aşkım sütlaç oldu" dedi.

Olimpiyat için gelen Chen, Samsun'da aşık oldu

Samsun’da bulunan Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Asbaşkanı Kang Chen, "En güzel tadı sütlaçta buldum. En büyük aşkım sütlaç oldu" dedi.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:10
Olimpiyat için gelen Chen, Samsun'da aşık oldu

Samsun haber - Samsun'da düzenlenen 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları için gelen Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Asbaşkanı Kang Chen, hazırlıkların kısa sürede büyülü bir şekilde tamamlandığını söyledi.

2009 yılında Tayvan'da yapılan organizasyon ile Samsun'daki organizasyonu kıyaslayan Kang Chen, "Daha önce Tayvan 2009’da çok büyük bir çalışma yapmıştık. Gönüllüler, çevirmenler ve sporcular olarak hepimiz toplam 6 sene boyunca uğraştık. Çalıştık, hazırlandık ve açılışı 2009’da yaptık. Şu an Samsun biraz farklı. Burada her şey bir senede, çok ama çok kısa bir sürede, hızlı bir şekilde hazırlanıyor. İlk başta inanamadım. Böyle her şey bir anda, büyülü bir biçimde hazır hale geliveriyordu" dedi.

"TEKNİKLERLE İLGİLİ BİLGİ VERİYORUM"

Hem işitme engellilerin hem de konuşanların kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyen Chen, "Ben spor yönetimindeyim. Daha önce profesyonel veya amatör olarak hiç spor yapmadım ama sporla ilgili planlamaları yapabiliyorum. Bunu organize edebiliyorum. Siz konuşanlarda farkındalık oluşturuyorum. Aynı şekilde spor teknikleriyle ilgili de bilgi veriyorum. Değişim oluşturuyor, paylaşımda bulunuyorum. İşitme engellilerin bu şekilde kendilerini geliştirmeleri gerek. Konuşanların da tabii bilinçlenmeleri ve farkındalık kazanmaları gerekiyor" diye konuştu.

AŞIK OLDU

Samsun'da sütlaca aşık olduğunu belirten Chen, "Samsun’a geldim ve araştırdım, yemeklerini tattım. Çok farklı lezzetlerle karşılaştım. Çok değişik tatlarınız var biliyorum ama hepsini tatmam mümkün değil. Yiyebildiklerimi yedim. En güzel tadı sütlaçta buldum. İlk yediğimde hemen bir daha yeme isteği duydum. Hatta üç dört tane birden yedim. En büyük aşkım sütlaç oldu ondan sonra. Şu an konuşurken bile canım çekiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.