banner388
banner390
banner410
banner408

Okullarda aşı seferberliği

Samsun'un Terme ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 'Tedirgin Olma Aşı Ol, Aşı Korur' kampanyası düzenlendi.

banner269

Okullarda aşı seferberliği

Samsun'un Terme ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 'Tedirgin Olma Aşı Ol, Aşı Korur' kampanyası düzenlendi.

07 Ekim 2021 Perşembe 17:52
Okullarda aşı seferberliği

Terme'de Sağlık Müdürlüğü'nün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğinde düzenlediği 'Tedirgin Olma Aşı Ol, Aşı Korur' kampanyası okullarda devam ediyor. Kampanya kapsamında son olarak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, sağlık ekiplerinin okula gelerek yaptığı uygulamada Kovid-19 aşılarını oldu. 1 öğretmen ve 40 öğrencinin aşılandığı uygulamayı yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, "Öğretmen ve öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Dünyanın yaklaşık 2 yıldır kıskacında bulunduğu salgından kurtulmanın en önemli yolunun aşı olmaktan geçtiğini belirten Müdür Ersoy, "Bu nedenle ilçemizde düzenlediğimiz 'Tedirgin Olma Aşı Ol, Aşı Korur' kampanyasını son derece önemsiyoruz. Öğrencilerimizin ve eğitimci meslektaşlarımın kampanyamıza karşı olumlu ilgisi hepimizi memnun ederken salgına karşı insanlığın galip geleceğine dair umudumuzu da diri tutmuştur" diye konuştu.

İlçe genelindeki okullarda aşı kampanyasının başarıyla sürdürüldüğünü de açıklayan Özer Ersoy, "Sağlık personeline ayrıca özverileri çalışmaları nedeniyle teşekkür borçluyuz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.