banner388

OKE'ye ödülü takdim edildi

Su Ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından 6.düzenlenen ödül töreninin kazananı OKE oldu.

OKE'ye ödülü takdim edildi

Su Ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından 6.düzenlenen ödül töreninin kazananı OKE oldu.

08 Kasım 2019 Cuma 16:45
OKE'ye ödülü takdim edildi

SUTEK 7 Kasım 2019 Perşembe günü bir ödül törene gerçekleştirdi. Bu yıl 6. gerçekleşen Su Çevre Konferansı Ödül töreninde çevre dostu biyokütle enerji yönetimi ödülü sahiplerini buldu.

Ankara'da düzenlenen Su ve Çevre Konferansı ödüllerine ülkemizin 7 coğrafi bölgesinden belediyeler ile firmalar katılım gösterdi.

Oltan ve Köleoğlu Enerji (OKE),  'Çevre Dostu Biyokütle Enerji Yönetimi' ödülünün sahibi oldu. Ödülü ise OKE Yatırım Koordinatörü Anıl Badem aldı.

"HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Prof. Dr. Ahmet Mahiroğlu tarafından ödülü takdim edilen Anıl Badem konuşma yaparak, "Oltan ve Köleoğlu Enerji olarak ithalatımızın en büyük kalemi olan enerji alanında yüksek çevre bilincini ilke edinerek değerlendirilemeyen yerli ve milli, tarım ile orman atıklarımızın enerjiye dönüşümünü sağlayarak dışa bağımlılığımızı azaltma gayreti içerisindeyiz. Bunun yanı sıra kırsal alanlarda sosyal ve ekonomik yapıyı canlandırarak çevre dostu, yenilenebilir, sürdürülebilir, verimli ve güvenilir enerji üreten projelerimizi de sürdürüyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberOke
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.