banner388

OKA'nın desteklediği projede sona gelindi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteklediği ve SAMULAŞ tarafından yapılan projede sona gelindi.

OKA'nın desteklediği projede sona gelindi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteklediği ve SAMULAŞ tarafından yapılan projede sona gelindi.

22 Nisan 2017 Cumartesi 14:53
OKA'nın desteklediği projede sona gelindi

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesinin güvenli ve konforlu ulaşım doğultusunda hizmetlerini sürdüren SAMULAŞ Kurumsal Kaynak Planlama ve Süreç Yönetimi sistemi çalışmalarına başlamıştı.
 

SAMULAŞ'ın geliştirdiği proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına (OKA) tarafından başarılı bulunarak desteklendi. Proje ekibi Kurumsal Kaynak Planlama ve Süreç Yönetimi Sistemi ile ilgili personellere yönelik eğitimlerde başladı.

SAMULAŞ’ta Bakım-Onarım Müdürlüğü'nde görevli Ziya Kalafat yaptığı açıklamada “Yaklaşık yedi yıldır halkımıza toplu taşım hizmeti veriyoruz, iş süreçlerimizin çoğunu kendi oluşturduğumuz yöntemlerle yönetmeye ve yürütmeye çalıştık. Şimdi ise yaşanan aksaklıklara daha verimli ve hızlı çözümler üretmek için kurumsal kaynak planlama ve süreç yönetimi sistemini şirketimizde devreye aldık. Sistem sayesinde SAMULAŞ’ın Operasyon Müdürlüğü, Bakım-Onarım Müdürlüğü, Mali İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Trafik Kontrol Merkezi, Otopark ve Teleferik Tesislerinde kullanan kaynakların yönetilerek iş süreçlerinin planlı şekilde sürdürülmesini amaçladık. Özetlemek gerekirse Kurumsal Kaynak Planlama ve Süreç Yönetimi Sistemi ile ulaşmak istediğimiz amaç çalışmalarımızı daha verimli hale getirmek ve kalite yönetimlerinin arttırılmasının sağlanması. Başta SAMULAŞ Yönetim Kurulumuz olmak üzere Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına destekleri için ve birlikte çalıştığımız proje ekibi arkadaşlarıma ise göstermiş oldukları gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.