banner388
banner390
banner410
banner408

Öğretmenlerden Samsun'a yoğun talep

2018-2019 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise açıklamalarda bulundu.

banner269

Öğretmenlerden Samsun'a yoğun talep

2018-2019 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise açıklamalarda bulundu.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 09:14
Öğretmenlerden Samsun'a yoğun talep

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "Ülke genelinden Samsun’da öğretmenlik yapmak için atama dönemlerinde en çok istek yapılan illerden birisiyiz" dedi. 

2018-2019 yeni eğitim ve öğretim yılının yöneticilere, öğretmen ve öğrencilere hayırlar getirmesini dileyen Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, “Samsun ülkemizin eğitim imkanları, öğretmen sayısı ve kalitesi konusunda önde gelen illerindendir. Samsun olarak eğitim adına önemli işler yapıyoruz. Son yıllarda ulusal ve yerel medyada eğitim adına yaptığımız çalışmalar geniş yer kaplıyor. İlimizin eğitimine dışarıdan bakıldığında tüm öğretmen arkadaşlarla beraber yürüttüğümüz ‘Geleceğe Kulaç Atıyoruz’, ‘Maarif Hareketi’, ‘Samsun Okuma Vakti’, ‘Samsun Akademi’, ‘KODLASAM’ ve onlarca projemizin tüm Türkiye’de takip edildiği görülecektir. Ülke genelinden Samsun’da öğretmenlik yapmak için atama dönemlerinde en çok istek yapılan illerden birisiyiz. Öğretmenler tarafından ilimizin tercih edilmesinin nedenlerinden birisi olarak ilimizin eğitim anlamında bir marka olmaya doğru emin adımlarla gitmesi diyebiliriz. Yine eğitim adına iyi işler yapmak isteyen öğretmenler hedeflerini ve hayallerindeki eğitimi ilimizde gerçekleştirebileceklerini düşündükleri için ilimizi tercih ediyorlar. Ayrıca Samsun’u çocuklarına güvenli ve dünya standardında eğitim aldırabilecekleri bir il olarak görüyorlar" diye konuştu. 

"Biz bütün bu çalışmaları gündem olmak için değil çocuklarımızın ruhuna ve hayatına dokunmak için yapıyoruz" diyen Esen, "Çünkü iyi işler ses getirir uzun soluklu olur. Hazırlıklar kapsamında yöneticilerimizle de sık sık bir araya gelerek seminerler düzenliyoruz. Öğretmenlerimizle bir araya gelerek fikir ve önerilerini alıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda sıcak bir ortamda ders görebilmeleri için okullarla ilgili de çalışmalarımızı tamamladık. Eksikleri olan okullarımızın eksiklerini gidererek daha sağlıklı hale getirdik. İnşallah öğrencilerimiz yeni eğitim ve öğretim yılında başarılı bir dönem geçireceklerdir” ifadelerini kullandı. 

2018-2019 eğitim-öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi başlayacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yıldırım 2018-08-29 09:22:57

Ama başarıda en gerilerde !

Avatar
Ayhan 2018-08-29 09:32:44

Eksikleri tamamladik tam bir katmerli yalan.

Avatar
Sibel T. 2018-08-29 10:06:54

Senin için gelmiyor millet şehir için geliyor. Milli eğitim gibi önemli bir kurumun başındaki bir insanın yaptığı açıklamaya bakınca gülesi geliyor insanın.

Avatar
ATSIZ 2018-08-29 16:52:10

İçi boş projeler için öğretmenler Samsun'a akın akın geliyorlar yani.

Avatar
cevdet 2018-08-29 09:21:11

ilkadım derebahçe mahallesine devlet bir ortaokul yapmalı acil tarafından sitelerin yoğun olduğu bölgede 1 tane ilkokul var birde gazi ortaokulu herkes özel okula gönderemiyor çoçuğunu

Avatar
Erhan 2018-08-29 21:41:52

Talebin nedeni projeler mi yoksa mazeret tayin istekleri mi bunun oranlarını bir açıklama şansları var mı veya ellerinde somut belgeler var mı bu kadar da tribün Olmaz

Avatar
Töre keskinsoy 2018-08-29 19:04:58

İstiklal ilköğretim okulu olmasını istiyoruz