banner388

Oğlunun mezarı başında intihar edecekti!

Samsun Bafra'da bir kadın, oğlunun mezarı başında intihar etmeye kalkıştı.

Oğlunun mezarı başında intihar edecekti!

Samsun Bafra'da bir kadın, oğlunun mezarı başında intihar etmeye kalkıştı.

20 Ekim 2019 Pazar 23:21
Oğlunun mezarı başında intihar edecekti!

Olay, Samsun'un Bafra ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. 1 Haziran 2019 tarihinde Mert Mustafa C. (27) ve Harun F. (27), meydana gelen bir olayda silahlı kavgada yaralandı. Yaralılardan Harun F., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Harun F.'nin annesi Seher F. de girdiği bunalım sonrasında yanına aldığı silahla birlikte Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan, oğlunun mezarı başına geldi.

Silahı göğsüne dayadı

Kadının feryatlarını duyan çevredeki vatandaşlar ve mezarlık görevlileri, polisi arayarak kadının intihara kalkışabileceğini belirttiler. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, oğlunun mezarı başında, silahı göğsüne dayayan anne Seher F.'yi sakinleştirip ikna etmeye çalıştı. Yoğun çaba ve 30 dakika geçmesinin sonrasında fenalaşan kadın bayıldı ve elindeki silah alındı. Sinir krizi geçiren Seher F., olay yerine çağırılan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

Son Güncelleme: 20.10.2019 23:50
Anahtar Kelimeler:
İntiharSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dila55 2019-10-21 09:06:21

Evlat acısı rabbim kimseye yaşatmasın ALLAH sabır versin

Avatar
Emin Karagüzel 2019-10-21 07:58:50

Müslüman her ne olursa olsun intihar etmez çünkü intihar eden ebedî cehennem söz konusu, Allah CC sabır versin.

Misafir Avatar
samsunlu 2019-10-21 09:27:44 @Emin Karagüzel

insanlar normal bir akıl ile o noktaya gelmiyorlar o an akılları yok oluyorr normal düşünemiyorlar Allah kimseyi o noktaya getişirmesin

Beğenmedim! (0)