banner388

"O kişi ben değilim!"

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Samsun’da yardıma muhtaç süper lüks Ferrari sahibinin kim olduğu hala öğrenilemedi. Samsun’daki iki Ferrari’den birinin sahibi olan Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, “ O kişi ben değilim” dedi. 

"O kişi ben değilim!"

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Samsun’da yardıma muhtaç süper lüks Ferrari sahibinin kim olduğu hala öğrenilemedi. Samsun’daki iki Ferrari’den birinin sahibi olan Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, “ O kişi ben değilim” dedi. 

26 Nisan 2020 Pazar 21:56
"O kişi ben değilim!"

SAMSUN’DA 2 TANE VAR

Ekonomik Destek Paketi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine dağıtılan Bin TL’lik yardımı almak için Samsun’dan başvuranlar arasında bulunan Ferrari sahibinin kimliği araştırılıyor. Devletten yardım talep eden 1.5 milyonluk Ferrari sahibinin kim olduğu merak edilirken, söz
konusu araçtan Samsun’da üç adet bulunduğu, bu araçlardan sadece ikisinin 55 plakalı olduğu öğrenildi.  


”BİZ YARDIM İSTEMEDİK”

Samsun plakalı Ferrarilerden birinin sahibi Atakum’da yeni yılda hizmete giren Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik’e Samsunhaber.com ulaştı. Genç işadamı Çelik, aynı araçtan kendisinde de bulunduğunu doğruladı. Ancak görüntülerdeki Ferrari’nin f430 model olduğunu, kendisinde ise Ferrari f458 İtaly olduğunu belirtti ve devletten böyle bir yardım talebinde bulunmadıklarını söyledi. 

“TELEFONLAR SUSMUYOR”

Samsun’da bir Ferrari sahibinin ekonomik Destek Paketinden Bin TL yardım talebinde bulunduğu yolundaki haberlerin duyulmasının ardından defalarca arandığını belirten Çelik, “Telefonlara cevap vermekten yoruldum. Çok şükür bizim böyle bir talebimiz yok. Bu olayın Samsun'da yaşanmasından da büyük üzüntü duydum. Şehrimizin isminin böyle konularla gündeme gelmesi hiç hoş değil” dedi. 


“YARDIM ETMEYE HAZIRIZ”

Bu tür medyatik konulara şüpheyle baktıklarını da kaydeden Genç İş İnsanı Yunus Emre Çelik, şöyle konuştu: “Dünyanın bin bir türlü hali var. Belki de bu vatandaşımız gerçekten ihtiyaç sahibidir. Biz de kurum olarak çeşitli yerlere yardımlar yapıyoruz. Bu yardımları da gizli yapmaya özen gösteriyoruz. Eğer yanlış anlaşılmazsa, yardıma ihtiyacı olan bu kişi gerçekten ihtiyaç sahibi ise biz de kurum olarak kendisine yardım etmeye hazırız."
 

Son Güncelleme: 26.04.2020 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıyak arkadaş 2020-04-26 23:17:33

Maliye uyuma araç benim adıma ama arkadaşımın gerisi size kalıyor kış uykusunda değilseniz

Avatar
hakan 2020-04-27 07:41:47

amacınız buydu zaten bu haberı cıkartmaktı ...BASARILAR AMA BU MILLET DE SAF DEGIL

Avatar
Sebahat sahin 2020-04-26 22:08:15

Keşke bizede bir yardim eli uzatan olsa bu zor günlerimizde bizide bir duyan olsa abim yüzden bende aynı mudurlugu yaşadım benim evde ikamet ediyordu ama bizde kalmıyordu o bin TL yardim aldi biz kaldik almadık ve beş nüfus mağdur olan ben oldum evde bize bir faydasi olmadı sonuç elde yok cepde yok

Avatar
KAAN TÜRK 2020-04-27 16:26:01

Aklımızla alay ediyorlar başka birşey değil.

Avatar
Engin 2020-04-27 02:24:32

Biz Zenginiz Arabamız Var Ekmek Yerine Araba Yiyeceğiz Araç var Ama Her Türlü Vergi Sigorta Ücretlerini Almakta Geçikmiyorlar Araba Yemeye Devam

Avatar
FLYMEN55 2020-04-27 10:33:58

KARDEŞLERİM BU YARDIMLAR EMİN OLUN TORBİLLEN KIYAKLAN ZENGİNLERŞ BULDU AKPARTİ YAPTI YİNE YAPACAĞINI BEN O KADAR GARİBAN TANIYORUM İŞSİZ TANIYORUM KİMSE BİŞEYDEN YARARLANAMADI AKBABALARDAN SIRA GELMEDİ.ALAYININ ALLAH BELASINI VERİSN MUBAREK GÜN

Avatar
Meltem 2020-04-29 07:52:38

Maliye bu kisi kimse arkadasini sorgulamali neden mal kacirmis ne kuyruk sancisi vardi

Avatar
34 2020-04-27 20:09:13

Biz başvurduk çıkmadı bu kime çıkıyo Allah aşkına anlamadım?