banner388
banner390
banner410
banner408

O ilçede Ülkü Ocakları Başkanı değişti

Samsun'un Vezirköprü ilçe Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler, görevini Kemal Karagöz'e devretti.

banner269

O ilçede Ülkü Ocakları Başkanı değişti

Samsun'un Vezirköprü ilçe Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler, görevini Kemal Karagöz'e devretti.

19 Eylül 2017 Salı 10:38
O ilçede Ülkü Ocakları Başkanı değişti

Samsun haber - Vezirköprü İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tolga Yeniler, görevini Kemal Karagöz'e devretti. Devir teslim töreni Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş'ın katılımıyla yapıldı. Görevi Karagöz'e devreden Yeniler'in 2 buçuk yıldır başkan olduğu öğrenildi.

DEVİR TESLİM

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, "İç ve dış hainler ülkemizin üzerine her gün yeni oyunlar planlamaktadır. Böyle zor bir dönemde Türk dünyasının, Türk Milletinin yegane kurtuluşu olan Ülkü Ocaklarında bulunan siz değerli dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli dava arkadaşlarım Ülkü Ocaklarında görev almak klasik manada bayrak yarışı değildir. Almış olduğu bayrağı kirletmeden yere düşürmeden, daha ileri bir noktaya taşıyarak bir sonraki nesile iletmektedir. Vezirköprü ilçemizde de 2,5 yıl önce almış olduğu bayrağı anlının akıyla bu güne taşıyan değerli Emrah Tolga Yeniler başkanımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugünden sonra görevi devir alacak olan Kemal Karagöz Başkanımıza da Allah yar ve yardımcı olsun, Emrah Tolga Başkanımıza da bundan sonra il yönetimimizde ki yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Görevini Karagöz'e devreden Emrah Tolga yeniler ise yaptığı konuşmada, "Görev yaptığımız süre boyunca yeni kardeşler edindim. Hayatımın en güzel sayabileceğim 2,5 senesini Vezirköprü'de Ocak başkanlığı yaparken yaşadım. Hakkım varsa hepinize helal olsun. sizde helal edin. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

"DEĞİŞEN SADECE İSİM OLACAK"

Yeni Başkan Kemal Karagöz, "Öncelikle Emrah başkanıma bana hazır bir teşkilat bıraktığı için teşekkür ederim. Değişen sadece isim olacak. Emrah başkanımdan aldığım kutlu bayrağı en ileri noktaya götürmeye sonuna kadar gayret edeceğim." şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.