banner388
banner390
banner410
banner408

O ilçe araç filosunu büyütüyor

Samsun’da kısa sürede büyük başarılara imza atan o ilçe araç filosunu büyütüyor.

banner269

O ilçe araç filosunu büyütüyor

Samsun’da kısa sürede büyük başarılara imza atan o ilçe araç filosunu büyütüyor.

13 Kasım 2017 Pazartesi 17:44
O ilçe araç filosunu büyütüyor

Samsun haber - Kavak Belediyesi daha iyi hizmet vermek için araç filosuna 13 araç kazandırdı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şuana kadar 13 araç alındığını ve halka hizmetin hakka hizmet mantığında çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

“KOLLARI SIVADIK”

Başkan Sarıcaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve gelince çizdiğimiz yol haritamızda Belediyeye ait var olan araçlarla vatandaşlara yeterli derecede hizmet edemeyeceğimizi tespit ettik ve hemen kolları sıvayıp araç filomuzu güçlendirmek için gerekli girişimlerde bulunduk. Araçlarımızın alımında büyük katkıları olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendiye, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan beyefendiye, eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Bey’e, Samsun Milletvekillerimiz Sayın Fuat Köktaş, Sayın Hasan Basri Kurt, Sayın Av. Orhan Kırcalı, eski Kavak Belediye Başkanımız Sayın Bahri Kesici ağabeyime ve iş adamlarına şahsım ve tüm Kavaklı hemşehrilerim adına sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

“NE EKSİKSE KAVAK’A KAZANDIRACAĞIZ”

Önceliklerinini vatandaşın rahatlığı ve konforu olduğunu belirten Sarıcaoğlu, “Belediye olarak önceliğimiz ilçemizde neye ihtiyacımız var ise onun peşinden koşmak ve onu ilçemize getirmek. Hizmet ağımız geniş olduğu için araç filomuzu sürekli büyütmek ve güçlendirmek zorundayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın rahatı ve konforu olmuştur” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.11.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.