banner388

O iddialara cevap verdi! "Kimse karalama yapmasın insiyatif kullandım"

İYİ Partili Meclis Üyesinin AK Partili Belediye Başkanı hakkında öne sürdüğü iddia asılsız çıktı.

O iddialara cevap verdi! "Kimse karalama yapmasın insiyatif kullandım"

İYİ Partili Meclis Üyesinin AK Partili Belediye Başkanı hakkında öne sürdüğü iddia asılsız çıktı.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 17:57
O iddialara cevap verdi! "Kimse karalama yapmasın insiyatif kullandım"

İNSİYATİF KULLANDIM 


İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli’nin Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na yönelik iddiasına yanıt Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Kamil Yerişgin’den geldi. Yerişgin, “ Yakıt ve zamandan tasarruf için kadastro yolu genişletme çalışmasından çıkan ve kullanılmayan atıl malzemeyi yakındaki inşaatın temeline attım.” dedi.
Bir önceki dönem Kavak’ta AK Parti Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı yapan ancak daha sonra İYİ Parti’ye geçerek buradan Meclis Üyesi olan Ahmet İçli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Akbelen Mahallesi’nde kadastro yolu genişletme çalışmaları esnasında çıkan kullanılmayan atıl malzemenin Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’nun bir yakınının inşaat temeline atıldığı iddiasında  bulunmuştu. 


SARICAOĞLU’NU YIPRATMAYA YÖNELİK


İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli’nin iddiasına bölgede çalışma yapan Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Kamil Yerişgin’den geldi. Yerişkin, yapılan suçlamanın tamamen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu yıpratmaya yönelik bir hareket olduğunu söyledi. Yapılan ithamın haksız ve hiçbir dayanağı olmadığını ifade eden Yerişkin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


AÇIK BİR ŞEKİLDE İFTİRAYA MARUZ KALDI


“17 Ağustos tarihinden beri Akbelen Mahallemizde Belediyemiz araçları ile yapılan kadastro yolu genişletme çalışmaları esnasında çıkan ve kullanılmayan atıl malzeme hemen 100 metre mesafede bulunan bir inşaatın temeline kendi insiyatifim doğrultusunda dökülmüştür. Çalışmalar esnasında çıkan atıl malzemeyi zaten benim bir yere atmam gerekiyordu. En yakın 1 kilometre mesafeye atılacak olan bu malzemeyi yakıt ve zamandan tasarruf etmek için bir kısmını söz konusu boş inşaata, bir kısmını da başka yer sahiplerinin arazileri üzerine boşalttım. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi kadastro yolu genişletme çalışmalarımız söz konusu mahallemizde halen devam etmektedir. İnşaat artıklarını dökme yeri konusunda tamamen kendi insiyatifimi kullanarak yaptığım bu eylemden Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu’nun haberi dahi olmadığı halde, Ahmet İçli tarafından Başkanımız asılsız ve mesnetsiz şekilde iftiraya maruz kalmıştır.  Bu nedenle diyorum ki Kavak Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu aleyhinde yapılan bu tür sosyal medya paylaşımları, haberler tamamen asılsız, mesnetsiz, temelsiz ve söz konusu kişi tarafından AK Partili bir Belediye Başkanını yıpratmaya yönelik iftira ve karalama girişimlerdir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyuruyorum “

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunAkParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.