banner388

Numan Kurtulmuş'a Çarşamba'da sevgi seli

Samsun'un çarşamba ilçesinde düzenlenen mitinge katılan Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş'a sevgi seli...

Numan Kurtulmuş'a Çarşamba'da sevgi seli

Samsun'un çarşamba ilçesinde düzenlenen mitinge katılan Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş'a sevgi seli...

12 Nisan 2017 Çarşamba 16:56

Samsun Haber - Samsun'un Çarşamba ilçesine gelen Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, vatandaşlara seslendi. Numan Kurtulmuş'un katıldığı mitinge vatandaşlar akın etti. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Çarşambalı vatandaşlardan 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması için destek istedi. 

Numan Kurtulmuş yaptığı açıklama şunları söyledi; "16 Nisan’da ayağımızdaki prangaları çıkartıp atıyoruz. İlk demokratik seçim Türkiye’de 1950 yılıdır. 1950’den sonra 10 yıl rahmetliden bu yana ve arkadaşları gece gündüz harıl harıl çalışarak bu memlekete çok büyük hizmet ettiler. Her zaman ağzında ‘Cumhuriyet’ lafı olanlar, ‘Demokrasi’ lafı olanlar, ‘Halk iradesi’ lafı olanlar, hatta adlarında ‘Halk’ adı bulunanlar maalesef Menderes’in iktidarına yani milletin iktidarına 10 yıl hazmedemediler. Sonunda maalesef merhum Adnan Menderes şehit edilerek idam edildi. Eski Türkiye’de bunlar var. Bir eliyle Adnan Menderes’i idam edenler, diğer eliyle anayasayı hazırladı. 


‘Diyelim ki ‘evet’ çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz’ diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, Karadeniz burası hadi gel dök bakalım. Böylesine densizlik olur mu? Böylesine terbiyesizlik olur mu? Böylesine edepsizlik olur mu? Otur oturduğun yerde. Terbiyeni takın. Milletten özür dile. Milletin karşısına öyle çıkma. Sayın Kılıçdaroğlu, 'evet kötü söylemiş' dedi. Gereğini yap. Adamı partiden at. Ne yazıktır ki siyasi manipülasyon olsun diye, 'hayır' oyları 3 tane 5 tane artsın diye bu milletin 'evet' diyecek insanlarını denize dökmekten bahsetmek edepsizliklerin, terbiyesizliklerin en büyüğüdür. Şiddetle kınıyoruz ve CHP'nin gereğini yapmasını bekliyoruz.


Sayın Kılıçdaroğlu şöyle hesap ediyor. 'Nasılsa biz artık CHP’den hiç kimse bu memlekette Cumhurbaşkanı olmaz. Nasılsa Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olur. Tayyip Erdoğan'dan sonra da onun benzeri birileri gelir Cumhurbaşkanı olur' diyor. Yani adamcağız hiç bir şekilde o koltukta kendilerinden birisinin oturacağına inanmıyor. Onun için konuşuyor. Ya sen 5+5 etti 10 yıl. Bir yıl önceye aldı 9 yıl. İki yılda oradan 11 yıl. Yeniden Tayyip Erdoğan, 5+5 yıl diye hesap edeceğine sende parti değil misin? Sende o partinin genel başkanı değil misin? Hani abiyene olarak bir laf var. 'Haset etme ne olur. Çağış, çabala senin de olur. Sende çalış, çabala milletin karşısına çık sen Cumhurbaşkanı ol"


Düzenlenen mitinge AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçe belediye başkanları, partililer katıldı.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 12.04.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.