banner388
banner390
banner410
banner408

Nikah İçin Doğa Harikası Kanyonu Tercih Ettiler

Samsun'un Vezirköprü İlçesinde Doğa Harikası Şahinkaya Kanyonu İki Eğitimcinin Nikahına Ev Sahipliği Yaptı

banner269

Nikah İçin Doğa Harikası Kanyonu Tercih Ettiler

Samsun'un Vezirköprü İlçesinde Doğa Harikası Şahinkaya Kanyonu İki Eğitimcinin Nikahına Ev Sahipliği Yaptı

16 Mayıs 2016 Pazartesi 10:16
Nikah İçin Doğa Harikası Kanyonu Tercih Ettiler

İlçenin Mezra İlk-Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kaya, aynı okulun Müdür Yardımcısı Elif Ay ile bir ilke imza atarak kanyonda gezi teknesinde nikah kıydılar. Hüseyin Kaya ve Elif Ay Kaya’nın nikahları Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından kıyıldı. Genç çiftlere mutluluk, sağlık, huzur dileyen Edis, Aile Cüzdanını Elif Ay Kaya’ya teslim etti.
Son derece eğlenceli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen nikah töreninde pasta kesildi, dans edildi ve oyunlar oynandı. Kanyonda sık sık fotoğraf çekinen çift, nikah konusunda neden bu doğa harikası mekanı seçtiklerini de açıkladılar.

‘’ DOĞA HARİKASI KANYON EN SEVDİĞİMİZ YER’’

Çalıştıkları okulun Müdür Yardımcısı olan Elif Ay Kaya ilçeye bir yıl önce geldiğini, bu süre içerisinde çevreyi tanıma fırsatı bulduğunu, kanyonun en çok sevdikleri yer olduğunu belirterek, hayatlarındaki en önemli kararı en çok sevdikleri yerde vermek istediklerini dile getirdi. Bu sayede törene katılanlara da kanyonu gezme fırsatı verdiklerini söyledi. Okul Müdürü Hüseyin Kaya ise doğma büyüme Vezirköprülü olduğunu, okulda da, günlük hayatta da kararları beraber aldıklarını, branşının da sosyal bilgiler olması nedeni ile doğayı sevdiğini, Şahinkaya Kanyonun en çok sevdiği yer olduğunu ifade ederek, “Bu güzel mekanı herkes görsün herkes duysun istedik. Şu an çok mutluyuz” dedi.
Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis “Öğretmenlerimizden böyle bir talep gelince memnuniyetle kabul ettik. Bu kadar güzel bir mekanda nikah kıymaya karar verdikleri için kendilerini kutluyorum. Bu bizim için de bir ilk oldu. Başkanlık dönemim boyunca ilk defa kanyonda nikah kıyıyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek genç çiftleri kutladı.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.