banner388

Necattin Demirtaş: Yeni yılda İlkadım'ı geleceğe taşıyacağız

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Necattin Demirtaş: Yeni yılda İlkadım'ı geleceğe taşıyacağız

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

31 Aralık 2019 Salı 15:49
Necattin Demirtaş: Yeni yılda İlkadım'ı geleceğe taşıyacağız

Başkan Demirtaş, 2019 yılını geride bırakırken yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederek; "2020 yılında yeni başarılar ile İlkadım'ı geleceğe taşıyacağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni yılda yeni umutlarla daha güzel, modern ve yaşam kalitesinin yükseldiği bir İlkadım için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yeni yılın her şeyden önce sağlık getirmesini temenni eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Seçim sürecini yaşadığımız 2019 yılını kendi adımıza başarılı bir yıl olarak geride bıraktık. Ancak halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için yeni yılda da aynı şevk ve güçle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"HİZMETTE KALİTEYİ ARTTIRACAĞIZ"

Yaşanan maddi sıkıntılara rağmen 2019 yılında mali tabloda büyük gelişmelerin yaşandığının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "2019 yılında hizmetlerimizin hayata geçmesinde önceki dönemden kalan borç yükü büyük ölçüde engel teşkil ediyordu. Ancak her şeyden önce şeffaf bir yönetim anlayışı ve adil uygulamalarla mali tablomuzu büyük ölçüde düzelttik. Bu gelişmede halkımızın da bize duyduğu güven ve verdiği destek bizleri hem gururlandırdı hem de sevindirdi. 2020 yılında daha güçlü bir ekonomi ile kaynaklarımızı sadece halkımız hizmetine yönlendirerek hizmette kaliteyi arttıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlkadım'ı tarihteki önemine yakışan, modern ve örnek bir kent haline getirmek için dün olduğu gibi yarın da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu nedenle 2020 yılını İlkadım için yeni ve güzel günlerin olacağı bir yıl olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

"2020 SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YIL OLSUN"

Yeni yılın başta Türk Dünyası ve Müslümanlar için yeni umutların yeşereceği bir yıl olmasını temenni eden Demirtaş; "Yeni yılla beraber sağlık ve huzurun dünyaya egemen olmasını diliyorum. Özellikle Müslüman Coğrafyasında yaşanan savaşların son bularak barışın geleceği, Türk toplumunun bağlarının güçlendiği, insanlık onurunun tüm yönetimlerde rehber olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Bu vesile ile İlkadımlı hemşehrilerimin ve tüm insanların yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2019-12-31 15:52:08

İnşAllah senin içinde rahat borcsuz bir yıl olur başkan.

Avatar
55 2019-12-31 20:36:41

başkanım kadıköye imar veya kentsel dönüşüm şart size güveniyoruz