banner388
banner390
banner410
banner408

Namaz kılarken yere yığıldı

Samsun’da meydana gelen olayda, bir kişi camide namaz kıldığı sırada fenalık geçirdi.

banner269

Namaz kılarken yere yığıldı

Samsun’da meydana gelen olayda, bir kişi camide namaz kıldığı sırada fenalık geçirdi.

21 Kasım 2017 Salı 19:00
Namaz kılarken yere yığıldı

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Site Camisinde meydana gelen olayda, akşam namazı sırasında Irak vatandaşı bir kişi fenalaşarak yere yığıldı. Namazını bitiren vatandaşların yardım ettiği vatandaş olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Cemaat yardıma koştu

Olay anında camide müezzinlik yapan Aydın Karmil, “Akşam namazının sünnetini kılarken baygınlık geçirdi ve yere yığıldı. Mesafe olarak bana biraz uzaktı. Cemaat başına gelerek yardım etmeye çalıştı. Biz de 112 Acil Servisi aradık. Iraklı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Arapça konuşuyordu. Tanıyan bir arkadaşı da öyle dedi. Durumu iyi gibiydi ama inceden bir terlemesi vardı” dedi.

Namaz kıldığı esnada bayıldı

Olayı gören diğer cemaat de yere düşen kişinin namaz kılarken bayıldığını söyledi.
Kriz geçiren ve adı henüz öğrenilemeyen şahıs, 112 Acil Servis ambulansı ile alınarak Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunNamazırak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.