banner388

''Nakışın Zerafeti''

İlkadım Belediyesi ve Halk eğitim Merkezi işbirliği ile açılan el nakışı kursunda eğitim gören kursiyerlerin “Nakışın Zerafeti” adı altında yıl sonu sergisi görücüye çıktı.

''Nakışın Zerafeti''

İlkadım Belediyesi ve Halk eğitim Merkezi işbirliği ile açılan el nakışı kursunda eğitim gören kursiyerlerin “Nakışın Zerafeti” adı altında yıl sonu sergisi görücüye çıktı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:28
''Nakışın Zerafeti''

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile "Nakışın Zerafeti" sergisinde el nakışı kursu kapsamında yapılan eserler sergilendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda yoğun katılımın görüldüğü sergi açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, Türk Telekom Bölge Müdürü Ünal Sade, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemallettin Ak, AK Parti İl Başkanı Adem Güney, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu ve birim müdürleriyle birlikde çok sayıda vatandaşda katılım sağladı. Sergi açılışını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok ile birlikte gerçekleştiren Ayla Kalaysız sergiye katılımını sunan ve destekde bulunan Başkan Tok'a teşekkürerini sundu. Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında sergide bulunan ve eserleri inceleyen Başkan Tok ve eşi Hatice Tok nakış kursuna katılan ve emek gösteren kadınları da tebrik etti.
 
TOK’TAN KADINLARA TEŞEKKÜR

Yıllardır başarılı bir şekilde düzenlenen sergilerde büyük emek harcayan kursiyerlere teşekkürlerini sunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, "Kurs merkezlerimizde el nakışı kursu eğitim gören kadınlarımızın kendi el emekleri ile hazırladığı böylesi muhteşem bir sergiyi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Yıllardır bıkmadan usanmadan kurslarına devam eden her geçen gün kendilerini geliştirerek yıl sonlarında muhteşem eserlerini görücüye sunan kursiyerlerimizi canı gönülde tebrik ediyorum. Yıl sonu sergilerimizde görüyoruz ki bizlerin büyük önem verdiği kültürel sosyolojik çalışmalarımızın meyvelerini fazlasıyla alıyoruz. Uzun uğraşlar sonucu bu sergiyi büyük emeklerle hazırlayan başta el nakışı hocamız Ayla Kalaysız'a ve kursiyerlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Kendi elleriyle yaptığı el emeği eseri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok'a hediye eden Ayla Kalaysız, daha sonra sergiye katılanlarla birlikte açılış için hazırlanmış olan pasta kesimini gerçekleştirdi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.