banner388
banner390
banner410
banner408

Müthiş fuar açıldı

Samsun'da bu yıl beşincisi düzenlenen İnşaat Fuarı 4 Nisan Perşembe günü açıldı.

banner269

Müthiş fuar açıldı

Samsun'da bu yıl beşincisi düzenlenen İnşaat Fuarı 4 Nisan Perşembe günü açıldı.

04 Nisan 2019 Perşembe 17:13

TÜYAP her yıl çeşitli fuarlar düzenliyor. Bu yıl 5. Samsun İnşaat Fuarı'nın açılışı 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirildi.

TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Mimarlar Odası Samsun Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan “Samsun İnşaat 5. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”, 4-7 Nisan tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  

GEÇTİMİZ SEZON BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen fuara 35 bine yakın ziyaret gerçekleştirilirken bu yılda büyük bir katılım bekleniyor. Fuarda sektör içerisinde bulunan firmalar ürünlerinin tanıtımını yaparak ziyaretçilere sunacak. 5. Samsun İnşaat Fuarı 4-7 Nisan tarihleri arasında 10.00-19.00 saatleri arası gezilebilecek. 

Son Güncelleme: 04.04.2019 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.