banner388

Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:27
Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti

Samsun haber - AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Özcan, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'yı ziyaret etti.
 

Samsunhaber.com çalışma ofislerini gezen Özcan, "Samsunhaber.com'da çok güzel bir çalışma ortamı gördüm. Profesyonel bir ekip kurulmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.


Çeşitli bankalarda ve holding firmasında ticari yöneticilik yaptığına değinen Özcan“Mali Müşavirlik sınavını kazandım. Ağustos ayında da sınava girip Mali Müşavir olacağım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Muhasebe ve Finans bölümünde yüksek lisans yaptım. Şuanda stajyer Mali Müşavirim, Finans Uzmanıyım, finans ve bankalar ile ilgili mahkemelerde bilir kişilik yapıyorum. Aynı zamanda emekli bankacıyım. Görevimden istifa ederek AK Parti'den 25. ve 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum. Listeler açıklanınca gece gündüz durmadan çalıştım" diye konuştu.

Siyasi hedeflerini aktaran Özcan, "Siyasi anlamda şuanda elimden gelen tüm gayreti gösterdi. Engelliyim ve mecliste engellileri temsil etmek istiyorum. Emekliyim, emeklilerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Finans ve bankacılık, mali müşavirlik alanındaki sorunlara vakıfım. Özünde halın Mustafası'yım, vatandaşların arasındayım" şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BERRİN YILMAZ 2018-05-09 20:55:46

BEN HAYATIMDA BU KADAR AZİMLİ BİR İNSAN GÖRMEDİM. 46 YAŞINDA HİÇ DURMADAN MÜCADELE. HER ANLAMDA İNSANLARA YÖN VEREN VE ÖRNEK OLAN BİR İNSAN. SAMSUN UN ÖZ ÇOCUĞU. HALKIN ARADIĞI GERÇEK BİR VEKİL ADAYI.