banner388

Mustafa Demir sert çıktı! "Hakkımı helal etmem"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti’li mahalle başkanlarına seslenerek, “Eksiğim varsa şahsen herkes bana iletsin. Ben de eksik görüp iletmeyene hakkımı helal etmiyorum” dedi. 

Mustafa Demir sert çıktı! "Hakkımı helal etmem"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti’li mahalle başkanlarına seslenerek, “Eksiğim varsa şahsen herkes bana iletsin. Ben de eksik görüp iletmeyene hakkımı helal etmiyorum” dedi. 

03 Mayıs 2019 Cuma 12:13
Mustafa Demir sert çıktı! "Hakkımı helal etmem"

 Samsun'da, Atakum ilçesindeki AK Parti’li mahalle başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Mahalle başkanlarını makamında kabul eden Başkan Demir, "Eksiğim varsa bana şahsen iletmenizi istiyorum. Eksiklerimi görüp bana iletmeyene hakkımı helal etmiyorum" sözcüklerini kullandı. 

HER ZAMAN AÇIK

Mahalle başkanları ve meclis üyeleriyle sürekli irtibat halinde olacaklarını ifade eden Mustafa Demir, "İlçe belediyesinin hizmet alanları belli. Yapıp yapamayacakları belli. Belediye hizmetleri noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Tüm mahalle başkanlarımıza ve meclis üyelerimize kapımız her zaman açık. Vatandaşın hizmet talepleri doğrultusunda imkan nispetinde aktif olacağız ve sürekli birlikte olacağız” şeklinde konuştu. 

BANA BİLDİRİN 

"Önümüzdeki seçim dönemine şimdiden hazırlanalım" çağrısında bulunan Başkan Mustafa Demir, "Sizler mahallelerde bizim adımıza sorumlusunuz. Biz de burada sizin adınıza görev yapıyoruz. Hizmetlerin hepsinin bir anda yapılması söz konusu değil. Onlar kayda alınır. Ne zaman yapılacağı tespit edilir. Bu diyaloğu kurmamızda da fayda var. Sizden bir ricam daha var. Önümüzdeki seçim dönemi için şimdiden gayret edelim. Gücümüzü birleştirelim. Özellikle büyükşehirin çalışmaları ile ilgili bulunduğunuz yerde olumsuz bir ifadeye rastladığınızda not alın, bize iletin. Eksiğim varsa şahsen herkes bana iletsin. Bende eksik görüp iletmeyene hakkımı helal etmiyorum” diye belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-05-03 17:10:06

Sen git bağimsiz aday olarak seni başkan yapan Erhan Ustadan helallik al önce. Eğer bağimsiz değille iyi partiden aday olsa yada bağimsiz aday çikmasa senin şansin yoktu. Samsunu ve samaunluyu memnun etmeye çaliş birak boş işleri...

Avatar
İlhan Sarıoğlu 2019-05-03 19:39:53

Sayın başkanım Samsun'da ki otopark lar para kesiyor daha ucuz olamaz mı bugün gazı devlet Hastanesi'ne gittim 20 tl verdim otopark parası yazık deyilmi

Misafir Avatar
mustafa 2019-05-04 08:36:44 @İlhan Sarıoğlu

parkmatik cezaları usulsüz hiçbir yaptırım yok yıllardır bana ceza yazıyorlar ama ben hiç birini ödemedim 8 senedir hergün bana yazıyorlar ama ödemedim ödeyen ödedği ile kalıyor bilginize

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mustafa duran 2019-05-03 15:18:50

Tekkeköy belediyesine zabıta müdürü ve baskan yardımcısına ulaştım sikayetimiz dikkate alinmadi bu kadar sorumsuzluk var kimse kimseyi yanmiyo ben yaptım oldu havası Allah ıslah etsin

Avatar
Samsun 55 2019-05-04 11:33:41

Halk sizi istemiyor kardesim ama halki tehtit santaj ve korkutarak oyunu aliyorsunuz evet tek adam rejimi bu isde halki sindirmek ve korkutmak turk halki size hakkini helal etmiyor bilesiniz

Avatar
Ayhan 2019-05-03 15:32:25

İşiniz gücünüz traş .halka hizmet için buradayız lafı kadar sahte bir cümle yok. Keseyi dolduran topuk.sözüm tüm partilerin mensuplarına.

Avatar
Erman eroğlu 2019-05-03 14:46:34

Ne hakkı varmış acaba

Avatar
İsmi lazım degil 2019-05-04 04:40:16

Allah aşkına üç dönem vekillik yaptın samsuna ne verdin samsundaki bölge müdürlükleri nerede hep kendine çalıştın kendi cebine çalışma yeter ERHAN USTAYA Her vakit duaet yoksa buralarda olamazdın.

Avatar
Cengiz 2019-05-04 07:04:40

Adalet Mahallesi Meskenler ne zaman yıkılıp depreme dayanıklı çağdaş konutlar yapılacak? Bu Samsun da büyük bir eksikliktir Sayın Başkanım. Siz Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yaptınız. Bu işi ancak siz çözersiniz.