banner388
banner390
banner410
banner408

Mustafa Demir: Samsun’un kıymetini bileceğiz

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Çay ve Fatih Mahallelerinde gerçekleştirilen mitingde büyük coşkuyla karşılandı.

banner269

Mustafa Demir: Samsun’un kıymetini bileceğiz

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, Çay ve Fatih Mahallelerinde gerçekleştirilen mitingde büyük coşkuyla karşılandı.

25 Mart 2019 Pazartesi 16:32
Mustafa Demir: Samsun’un kıymetini bileceğiz

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Jeoloji ve Jeofizik Mühendisi, Yol - İş Sendikası'nın gerçekleştirdiği toplantılara katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın katılımıyla gerçekleşen Samsun İl Divan Toplantısı sonrasında halk buluşmaları yapıldı.

AK Parti  Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı ve adayı Erdoğan Tok, AK Parti-MHP İlçe başkanları, teşkilatları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen mitinglerde 31 Mart'ta Cumhur İttifakı adaylarına güçlü destek istendi. 

Programlarında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını, vatandaşların Cumhur İttifakı adaylarına güçlü destek vereceğine gönülden inandığını kaydetti. Halkın içinden doğan, halkın içinden gelen bir partinin mensupları olarak Türkiye'nin güçlü sesi, savunucusu, koruyucusu Cumhur İttifakı'nın güven, hizmet noktası olduğunu ifade eden Demir, herkesin vatanını, şehrini, geleceğini düşünerek sandıkta karar vermesini istedi.

DİĞER İTTİFAKLAR NEREYE HİZMET EDİYOR    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yenikapı ruhu, İstanbul’u fethedip bize emanet eden ruhun devamıdır” sözünü anımsatan Demir, "Cumhur İttifakı'nın anlamı, hizmet noktası belli. Diğer kirli ittifakların nereye ne hizmeti yaptığını kimse anlayamadı. Türkiye önemli bir süreçten geçiriyor. 31 Mart önemli bir dönüm noktası olacak. Halkımız her şeyi görüyor ve biliyor. Cumhur İttifakı'nın verdiği mücadeleyi gönülden destekliyor" sözcüklerini kullandı.

SAMSUN'UN DEĞERİNİ BİLECEĞİZ

"Halkımızın bize yetki vermesinin büyük sorumluluğunu her zaman üzerimizde taşıdık" diyen Demir, "Büyük bir bağ kurduğumuz halkımız projelerimize, hizmet edeceğimize en önemlisi bizim samimi, dürüst, doğru olacağımıza inandı. Bu büyük güven bizim en değerli hazinemiz olacak. Kentimiz için hazırladığımız projelerimiz geleceğe emin adımlarla ilerlemenin de anahtarı olacak. Yapacağımız her bir dokunuşu halkımızın mutluluğuna gidecek yol olarak görüyoruz. Şehrimizin kıymetini her zaman bileceğiz ve çok çalışacağız. Bizim boş laflar, polimiklerle hiç işimiz olmadı olmayacak." ifadelerini kullandı.

Demir, 1 Nisan sabahından itibaren halk yetki verirse 5 yıl durmadan aralıksız sahada çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.