banner388

Mustafa Demir faturalara değindi! "30 liralık fatura için suyu kesmeyeceğiz"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşların sorunlarını değinen Demir, 30-40 liralık fatura için suyun kesilmeyeceğini dile getirdi.

Mustafa Demir faturalara değindi! "30 liralık fatura için suyu kesmeyeceğiz"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşların sorunlarını değinen Demir, 30-40 liralık fatura için suyun kesilmeyeceğini dile getirdi.

26 Mart 2019 Salı 22:52
Mustafa Demir faturalara değindi! "30 liralık fatura için suyu kesmeyeceğiz"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “30-40 TL’lik fatura için, vatandaşın suyunu kesmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Samsun’a müjdeler veren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye başkanı seçildiğinde mesken aboneliklerinde gerçekten faturasını ödeyemeyen vatandaşların suyunu kesinlikle kesmeyeceklerini müjdeledi.

60 YILLIK DEV PROJE

Katıldığı radyo programında açıklamalarda bulunan Mustafa Demir, Samsun trafiğine çözüm getirecek projelerini açıkladı. Samsun’da trafik sorununa kökten çözüm getirmeyi hedeflediklerini belirten Demir, Batı Çevre Yolu ile ilgili çalışmalara seçimden hemen sonra başlayacaklarını kaydetti. Demir, Doğu Çevre Yolu ile ilgili güzergah tespit çalışmalarının da hızlandığını belirtti. Samsun’da şu anda ciddi bir trafik sorunu yaşandığını dile getiren Mustafa Demir, kentin 50-60 yılını planlayan projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

HÜKÜMET DESTEK SAĞLAYACAK

Batı Çevre Yolu’nun hükümet projesi olduğunu ve devlet imkanları ile yapılacağını ifade eden Demir, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın, Atakum’daki trafik sorununun çözümü için hazırlattığı tünel projesini de hayata geçireceklerini kaydetti. Tünel hattını mevcut yolun altına düşündüklerini belirten Demir, "Bu projenin 1 milyar TL’ye mal olacağını tespit ettik. Ancak bu projeyi biz kendi kasamızdan yapmayacağız, Ulaştırma Bakanlığı’na yaptıracağız. Ankara ve İstanbul gibi büyük kentlerde olduğu gibi merkezi hükümetin kaynaklarından bu projeyi finanse ettireceğiz” sözcüklerini kullandı.

30 LİRALIK FATURA İÇİN VATANDAŞ SUSUZ BIRAKILMAYACAK

Vatandaşını düşünen bir yönetim tarzı sergileyeceklerine dikkat çeken Demir, vatandaşlara müjde verdi. Demir, "Göreve halkımız layık gördüğü taktirde mesken aboneleri içerisinde borcunu ödeyemeyecek durumda olanların suyunun kesinlikle kesilmeyecek. Borcunu ödeyemeyen vatandaşımızın zaten parası yok ki ödesin. 30-40 TL’lik fatura için vatandaşın suyunu kesmeyeceğim. Vatandaşın suyunu keserek, zor durumda bırakmak doğru değildir. ‘Parayı tahsil etmeyeceğiz’ demiyorum ama suyunu kesinlikle kesmeyeceğiz” diye konuştu. Demir ayrıca, su aboneliklerinde Samsun’da Akıllı Kart Sistemi’ne geçileceğini söyledi.

TRAFİK SORUNUNA DEĞİNDİ

İstiklal (Çiftlik) Caddesi’ni trafiğe açmanın gerekliliğine inandığını da vurgulayan Mustafa Demir, oradaki ticari faaliyetlerin yeniden fonksiyon kazanması için bu caddenin trafiğe açılmasının gerekli olduğunu söyledi. Projenin Gazi Caddesi’ni de içerisine alacak şekilde, bölgenin ticari doku alanına dönüştürüleceğini belirten Demir, tüm kent genelinde otopark sorunlarını mutlaka çözüleceğini ve böylece Samsunluların da rahat bir nefes alacaklarını belirtti.

Demir, istihdamın artması için önemli projelerinde hayata geçirileceğine vurgu yaparak, hedeflerin tutturulması halinde büyük bir istihdam artışı sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerim 2019-03-27 08:24:12

Otuz liralık su faturası mı var? Su faturası 70-80 TL den aşağı gelen kaç ev var ki?

Avatar
Vatandas 2019-03-27 08:40:07

Vay be cok iyiymiş size minnettar kalacagiz da biz evde iki kisi yasıyoruz 70 liradan asagi su faturası gelmiyor onu napcaz ?

Avatar
55 2019-03-27 09:15:40

ne olcak fatura boru olan öneriler sadece su faturası değil doğalgaz elektrik banka kredi çocukların aylık samkart veya servis paraları

Avatar
maestro55 2019-03-27 10:16:21

çiftlik cad trafiğe açsanız 5 ay sonra tekrar kapatacaksınız eski hareketliliğini canlandırmak istiyorsunuz ama samsun büyüdü dar alanlarda kalmıyor lovelet piazza var mecidiye var boşuna masraf etmeyin bence

Misafir Avatar
MERT 2019-03-27 11:44:40 @maestro55

Doğru söylüyorsun. 300 yıl önceki at arabasına binsek o zamanki ihtişamlı dönem geri gelecek sanıyorlar. Devir değişti, şehir değişti, insanlar değişti, tüketim şekli değişti. Ama bunlara kafa yormak zor tabi. Eskisine bak o zamanı hayal et olmasını dile. Kolay olan bu.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ASİL 2019-03-27 10:33:37

ZEYTİNLİK VE KADIKÖY MAH. KENTSEL DÖNÜŞÜM VE İMAR PLANI YILLARDIR BEKLİYOR.ÇALIŞMA VARMI.

Avatar
paşa 2019-03-27 12:17:36

hayırdır topraam iktidarı kötüeyen yorumları yayınlıyorsun da bizimkliler neden yayınlanmıyor. sen hayırdır

Avatar
Murat 2019-03-27 13:54:03

Suyu zaten kesemiyorsunuz ki kesilse bak neler oluyor bir o kaldi zaten kesilmeyen

Avatar
OMER 2019-03-27 15:52:05

10 SENE ÖNCE ATAKUM UN YOLLARINI DAR YAPAN BELEDİYE MUHALİF BELEDİYE DİR KESİN ONDAN YOLLAR DAR
GELEN BAŞKAN HEP GENİŞ YOLLAR YAPAR HEP ALTI SERİT HEP ŞANZELİZE BAYINDIRLIK BAKANI ÖGLE 10 SENE SONRA TRAFİĞİN NE OLACAGINI BİLEREK ALTI ŞERİT YOLLAR YAPAR SONRA TÜNEL AÇILMASIN DİYE TÜYÜ BİTMEMİŞ FAKİR FUKARANIN HAKKINI KORUR ONUN İÇİN SAMSUN YOLARI HEP GENİŞ FERAH TRAFİK YOK YAPANDAN ALLAH RAZİ OLSUN