banner388
banner390
banner410
banner408

Mustafa Demir'den dolmuşçulara müjde!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, dolmuşçular ile bir araya geldi. Demir, dolmuşçuların sorunlarını çözüleceğini dile getirdi.

banner269

Mustafa Demir'den dolmuşçulara müjde!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, dolmuşçular ile bir araya geldi. Demir, dolmuşçuların sorunlarını çözüleceğini dile getirdi.

21 Şubat 2019 Perşembe 20:07
Mustafa Demir'den dolmuşçulara müjde!

2 Nolu Dolmuş hattı şoförleri ile bir araya gelen Mustafa Demir, "Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Bu sorunları sizin ile birlikte çözüme kavuşturacağız" dedi.

Dernek binasında gerçekleşen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediyesi Başkan adayı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar katıldı.

HİZMETÇİ HALE GELECEĞİZ

Eski Bafra Garajının olduğu alana ilçe minibüsleri için bir terminal yapacaklarını anlatan Mustafa Demir, şehir içi dolmuş hatlarını ise canlı tutmak için bu terminalden geçişlerini sağlayacaklarına dikkati çekti. Samsun'un ulaşım ile birlikte otopark sorununu da göreve gelmeleri halinde çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Mustafa Demir, "Samsun'un şehir içi ulaşımı, trafik ve otopark konusunu da yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü ile ilgili projelerimiz hazır. Bu projeleri sizlerle birlikte ortak kararlar alarak hayata geçireceğiz. Kimseyi mağdur etmeden projelerimiz ortak akılla hep birlikte hayata geçireceğiz. Bunu her alanda planladığımız projelerde uygulayacağız. Ortak akılla hep birlikte Samsun'un sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümü noktasında hızlı karar vereceğiz. Bunun içinde belediyede bürokratik işlemleri mümkün olduğunca azaltacağız hizmeti akıcı ve hızlı hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"ZAMAN YOK"

Göreve gelmeleri halinde Samsun'da kronikleşmiş birçok sorunu hızlı bir şekilde çözmeyi hedeflediklerinin altını çizen Mustafa Demir, ‘’Bunun yanı sıra yeni istihdam alanlarının açılması ve işsizlikle ilgili sorunun çözümü noktasında girişimlerimiz var. Bununla ilgili Samsun'a yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ile ilgili çalışmalarımızı başladık. Vakit kaybetmeye zamanımız yok. Göreve geldiğimizde göreceksiniz, koltukta oturarak başkanlık yapmayacağız. Şantiyelerde ve daima sahada Samsun halkı ile iç içe olacağız. Bizim dönemimizde bu şehirde yapılan yapılacak olan her hizmet insana dokunacak" sözcüklerini kullandı.

2 Nolu Dolmuş hattı ziyaretinin ardından İlkadım Fevzi çakmak mahallesi MHP seçim koordinasyon merkezini de ziyaret eden Mustafa Demir, MHP’liler sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Son Güncelleme: 22.02.2019 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-02-21 23:20:22

ÇOK GEÇ ARTIK,AKP SAMSUNDA BITMISTIR.

Avatar
Salih 2019-02-21 23:34:31

Bir tane samsunlu yok içlerinde ayıptır yaa

Avatar
Misafir 2019-02-21 23:11:38

Çöplerin kapı önlerine bırakılmasını istemiyorum.Kaldırımda yürürken suratımıza suyun sıçramasını istemiyorum .Kaldırımlar günlük değil hiç olmasa birkaç yıllık olsun.

Avatar
Murat 2019-02-22 06:13:23

Eski Bafra garajını tekrar canlandırmak Samsun şehrine ihanettir.Yusuf Ziya başkan oy kaybedeceğini bildiği halde şehircilik adına doğru olanı yaptı.

Avatar
İsyan 2019-02-22 09:19:57

Dolmuş fiyaları istanbulu geçti farkındamısınız baizde fiyatlar düşsün istiyoruz

Avatar
Muutafa. 2019-02-22 09:50:27

Yayalara öncelik genelgesi anlamında altyapı eksiklikleri var.Kazalara sebep olabilecek durumlar yaşanıyor.Uzun mesafe yaya geçitleri yeniden düzenleme istiyor. İşaretli geçit olmayan yerlerde şöför ve yayalar ikilemini yaşıyor.Acil önlem!

Avatar
Atakumlu 2019-02-22 10:28:39

Projelerimiz var derken ne olduğunu nekadar sürede tamamlanacağını da belirtin. Otoparklara gelince 4 sene beklemen gerekiyor sebebi ise yapılan anlaşma. Bakanlığınız döneminde Samsuna yaptığınız 1 projeyi açıklayın

Avatar
qwerty 2019-02-22 12:37:56

Dolmuşçular diğer araçlara hiç saygı duymadan yollarda adeta terör estiriyor. buna da çözüm bulacakmısınız???