banner388
banner390
banner410
banner408

Mustafa Demir: Doğa turizmini canlandıracağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği incelemelerde, “Kapıkaya ve Asar’da tarih ve doğa turizmini canlandıracak adımlar atacağız” dedi.

banner269

Mustafa Demir: Doğa turizmini canlandıracağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği incelemelerde, “Kapıkaya ve Asar’da tarih ve doğa turizmini canlandıracak adımlar atacağız” dedi.

08 Şubat 2020 Cumartesi 18:01
Mustafa Demir: Doğa turizmini canlandıracağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra ilçesi Kapıkaya Mahallesi’nde bulunan yamaç paraşütü alanı ile Asar Mahallesi’nde bulunan kale ve kaya mezarlarında incelemelerde bulundu. Başkan Demir, bölgede bulunan tarihi değerlerin gün yüzüne çıkarılması, tanıtılarak turizme katkı sağlanması adına yapılması gereken çalışmaların başlatılacağını duyurdu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve teknik personeller ile görüş alışverişinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Son yıllarda gerçekleştirilen festivallerle yamaç paraşütçülerinin ve doğaseverlerin gözdesi haline gelen Kapıkaya’ya gelecek misafirlerin daha rahat ve konforlu bir şekilde ziyaretlerini tamamlaması için projeler üzerinde çalışıyoruz. Şehrimizde turizmi canlandırmak, bölgeye gelecek olan yerli ve yabancı turistlerimiz üzerinde kalıcı etkiler bırakmak için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Doğa turizmini bölgemizde 12 aya yaymak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Asar Kale ve kaya mezarlarında incelemelerde bulunan Başkan Demir, "Tarihi Helenistik döneme kadar uzanan kale ve mezarlıkların bölgenin doğal güzellikleriyle birleşmesi bölgeyi cezbedici bir konuma getiriyor. Doğa turizminin yanında tarihi değerlerimizi de gün yüzüne çıkarmak ve adından söz ettirmek için çalışmalarımız var. Samsun güzel bir şehir. Her anlamda marka haline getirmek için ekiplerimiz gece gündüz üretmeye ve çalışmaya devam ediyor" diye konuştu.

Başkan Demir, incelemelerin ardından Altınkaya Hidroelektrik Santralini ziyaret ederek tesis yetkililerinden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleket düşkünü 2020-02-08 18:08:54

Doğa truzimini canlandıracaklar kocadağda katledilen yüzlerce ağaç doğal güzellik taş ocaklarına verilirken kimsenin sesi çıkmadı atakumun en güzel ormanı cennet abidesi kocadağı truzime açsalardı taş ocaklarına veripte doğa katliamı yapmasalardı ne vardı soruyorum sizlere ?

Avatar
M.Y 2020-02-09 04:53:00

SAYIN BAŞKAN TARİH VE DOĞA TURİZMİ DEYİNCE SAMSUNUN 1 NUMARALI İLÇESİ VEZİRKÖPRÜ DUR KÜTÜPHANESİ HAMAMLARI HANLAR KONAKLARI İLE TARİH KOKAR DOĞASI DERSENİZ KUNDUZ ORMANLARI ALTINKAYA BARAJI VEZİRKÖPRÜ HUDUTLARINOAN BAŞLAR YOLU DÜZGÜN OLSA KIŞ TURİZMİNE VE DOĞA GEZİNTİSİNE EN ELVERİŞLİ NADİDE YERLERDEN DİR. ŞU ANDA AVCILIK TURİZMİNE DE EN UYGUN YERDİR YANİ KISACA VEZİRKÖPRÜ DOĞASI İNSANLARI VE ÇORAP KONUMUYLA SAKLI CENNET KOŞELİRDEN BİR YERDİR PAZARA ÜNÜ HAZIR KAR YAĞMIŞ KEN ÖZELLİKLE GÖRMENİZİ HATTA BİR GRUP GAZETECİYE ZİYARET ETMENİZİ ÖZELLİKLE TAVSİYE EDERİM SELAMLAR

Avatar
hep 2020-02-09 09:53:25

Hep inceliyorlar nasıl .....çıkar buralardan