banner388

Mustafa Demir'den sanayi müjdesi! Samsun'un 2 ucuna...

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun'un doğu ve batı bölgelerine sanayi kurulacağını belirtti. Gülsan Sanayi Sitesi esnafının da durumdan hak sahibi olacağını ifade etti.

Mustafa Demir'den sanayi müjdesi! Samsun'un 2 ucuna...

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun'un doğu ve batı bölgelerine sanayi kurulacağını belirtti. Gülsan Sanayi Sitesi esnafının da durumdan hak sahibi olacağını ifade etti.

21 Şubat 2019 Perşembe 15:32
Mustafa Demir'den sanayi müjdesi! Samsun'un 2 ucuna...

Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ile birlikte sanayi esnafı ile bir araya geldi. Demir, Samsun'a 2 ayrı sanayi bölgesinin yapılacağını vadetti. 

GÜLSAN ESNAFI MAĞDUR OLMAYACAK

Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili dönüşümün 15 yıldır konuşulan ve tartışılan bir konu olduğunu hatırlatarak, “Samsun’da 2 ayrı sanayi sitesi kurulacak. Bunlardan birisi batı, diğeri ise doğu sanayi siteleri olacak. Gülsan’ın taşınması ile ilgili belirlenen yeri ise Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağız. Esnafımız yeni yapılan bu yerde işbaşı yapmadan Gülsan Sanayi Sitesinde herhangi bir çalışma başlatmayacağız” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında kendisine Gülsan Sanayi Sitesini sorduğunu açıklayan Demir, "Cumhurbaşkanımıza Gülsan Sanayi Sitesi için yer tespiti yapacağımızı, bunun için krediye ihtiyacımızın olacağını söyledim. Ayrıca kooperatif ile birlikte hareket ederek sorunu en kısa sürede çözeceğimizi ilettim" sözcüklerini kullandı.

SAMSUN'UN 2 UCUNA KURULACAK

Gülsan Sanayi Sitesinin taşınma sürecinde hiçbir esnafın mağdur edilmeyeceğini söyleyen Mustafa Demir, "Seçimlerden sonra Samsun'a 2 tane sanayi sitesi yapacağız. Batı Sanayi Sitesi Ankara yolunda Adalar ile Kavak ilçesi arasında olacak. Doğu Sanayi Sitesi de Gelemen'den sonra havaalanı kavşağının ilerisinde bir sahada olacak" dedi.

ESNAFLAR HAK SAHİBİ OLACAK

Her iki yatırım da tamamlandığında Türkiye’nin en modern sanayi siteleri olacağını söyleyen Demir, "Samsun'a 1. sınıf sanayi siteleri kuracağız. Bunları yaptıktan sonra bu projeye siz Gülsan esnafımızı dahil edeceğiz. Mülkiyet sahiplerini hak sahibi yapacağız, bunu yaparken kooperatifle birlikte hareket edeceğiz. Kiracıları da hak sahibi yapacağız. Bu sanayi bölgeleri bittikten sonra sizleri oraya taşıyacağız. Hiçbir bir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Siz orada esnaflığa başladıktan sonra Gülsan'da işlemlere başlayacağız" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-02-21 15:45:56

bu zaman kadar neden yapılmadı

Avatar
Gerçek Samsunlu 2019-02-21 17:06:26

Bu zamana kadar yapılmamasının sebebi karşınızda dişli rakip olmaması mı yoksa bu seçimde partiniz düşüş ivmesinde diye mi. Yıllardır bu şehri yönetenler aynı, şimdi sanki geçmişte başkaları kötü etmişte biz düzelteceğiz havasında yüksek vaadler başladı bu seçimde. Hayırdır neyin korkusu? zamanında masraf yapıp raylı sistem yapıldı, iyi ki yapıldı eyvAllah ama iki katı masrafla yer altına alma vaadi veriyorsunuz. insanların akıllarıyla lütfen dalga geçmeyiniz.

Avatar
dede 2019-02-21 20:00:53

gülsan 11o biin istimlak edilmek istendi mustafa demir baskan ım babam burayı aldıgında samsunun en güzide yerinde dukkan alıyorduk KAMULASTIRMA KURBANIYIZ şimdi ben issizim bize de mulk sahibi olarak yeni sanayide dukkan verirseniz tekrar meslegime yeni SANAYİDE baslayacam ihsanlah olur baskanım kandırıldık dememek üzere basarılar

Misafir Avatar
Gerçek Samsun 2019-02-22 09:13:35 @dede

Dede adlı kullanıcı, zaten seni hak mahrumiyetine iten yine bunlardı. Akıllı olman dileğiyle.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Atakum MURAT 2019-02-22 08:18:43

Hersene ayni terane yeter artik biktirdiniz

Avatar
Salim 2019-02-22 10:51:45

Hep aynı boş vaatler her seçim vaad edilen tershane yeri ne oldu biliyor musunuz gidin de bir görün milletin parası nasıl çöp oldu. Çınarlık a sanayi yapmanın mantığı nedir birinci sınıf tarım arazisi şehire 25 km.