banner388
banner390
banner410
banner408

Mustafa Demir'den İddialı Açıklama

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir iddiali bir açıklamada bulunarak, "Belediye idaresini seri, bilinçli, akıllı ve geleceğe uygun şekilde yapılandırmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin örnek belediyesi olacağız" dedi. 

banner269

Mustafa Demir'den İddialı Açıklama

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir iddiali bir açıklamada bulunarak, "Belediye idaresini seri, bilinçli, akıllı ve geleceğe uygun şekilde yapılandırmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin örnek belediyesi olacağız" dedi. 

30 Mayıs 2019 Perşembe 19:30
Mustafa Demir'den İddialı Açıklama

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığının iftar yemeğine katılım sağladı. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından partililere hitap eden Başkan Demir, yeni döneme ilişkin hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Belediye idaresini seri, bilinçli, akıllı ve geleceğe uygun şekilde yapılandırmaya devam ettiklerini ifade eden Demir, "Aldığımız her karar sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Seçim kampanyasında da ifade ettiğimiz gibi Allah nasip ederse 5 yılın sonunda Türkiye'de örnek olan belediyelerden biri haline getireceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yereldeki ayağında en iyi hizmetleri yürütme gayreti içinde olacağız. Epey de mesafe kat ettik" şeklinde konuştu. 

AK Parti iktidarına ülkenin ne kadar ihtiyacı olduğunun seçimlerde daha net ortaya çıktığını vurgulayan Başkan Mustafa Demir, "Kendi duygu dünyamızı, siyasi ferasetimizi, gelecek tasarrufumuzu daha fazla birleştirmeye, daha fazla samimiyete, daha fazla gayrete ve hedef birliğine ihtiyacımız var. 15 ilçemizi Cumhur İttifakı ile birlikte kazandık. Hep birlikte güç birliği yaparak güzel bir seçim geçirdik" şeklinde düşüncesini ifade etti. 

"Tüm kardeşlerimize, halkımıza Büyükşehir Belediyesinin kapıları sonuna kadar açık" diyen Başkan Demir, "Randevuya gerek kalmadan gelip sorunlarınızı iletebilirsiniz. Gereğini yapmak da bizim işimiz. İnşallah 5 yıl boyunca bunu sürdüreceğiz. Bizden önce çok görev yapanlar oldu, bizden sonra da olacak. Ama bu dönem bizim gayretimiz ne ise, ortaya koyduğumuz ne ise onunla anılacağız" İfadelerini kullanarak açıklamasını sonlandırdı. 

İftar programına ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer de katılım sağladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-05-30 22:08:52

suya ve su okuma ücretlerine rekor zam yaparak mı örnek belediye olacaksınız?

Avatar
Canik 55 2019-05-30 20:30:11

Aynı zihniyetle yönetilen geçmiş dönemlere bakınca pek mümkün görünmüyor Başkan. İlk icraatlarınıza bakılınca perşembenin gelişi çarşambadan belli gibi.

Avatar
55 2019-05-31 00:37:59

Turkiyenin en ucuza maledilen sularında birisi olan samsun içme suyunu turkiyenin en pahalı suyu olarak vatandaşına satan belediye olarak çok güzel örnek oldunuz zaten demekki gönül belediyeciligi böyle oluyormuş.ulaşımda dagerekli zammı yapın onadadabiricik olalım zaten ilk 8 deyiz o zaman tam örnek gönül belediyeciligi olur.biz samsun lular bunu hak ettik.

Avatar
ekekri 2019-05-31 07:13:25

Ohhh sert adam.Pili bitik iktidarin baskani.Seni tabi ki sevmiyoruz.

Avatar
Hüdai 2019-05-30 22:19:57

Sayın başkanım fatih mahallesi sokaklarında yıkılmaya yüz tutmuş çok yapı var artık yürümeye korkar olduk bir an evvel kentsel dönüşüm istiyoruz ve bu dönüşümü en iyi siz yaparsınız bundan hiç şüphemiz yoktur

Avatar
canik 2019-05-31 01:09:27

senden bi beklentimiz yok tayyip beyin hatrina oy verdik var olani heba etme yeter su zammını durdur zalim olma

Avatar
samsunlu 2019-05-31 09:37:38

dün özel halk otobüsünün koltuğu kırıldı vatandaş düştü , arabalar rezil dökülüyor örnek samsuna yakışan bir ulaşım

Avatar
Çat 2019-05-31 07:17:39

Gel Bafraya bir bak yollar tangur tungur gökten toz yağıyor trafik felç