banner388

Mustafa Demir Bakanlık Döneminde Ne Yaptı Ki Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Demir, "Mustafa Demir Bakanlık döneminde Samsun için ne yaptı ki belediye başkanlığında ne yapacak?" eleştirilerine cevap verdi.

Mustafa Demir Bakanlık Döneminde Ne Yaptı Ki Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Demir, "Mustafa Demir Bakanlık döneminde Samsun için ne yaptı ki belediye başkanlığında ne yapacak?" eleştirilerine cevap verdi.

08 Mart 2019 Cuma 12:01

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Demir, Samsunhaber.com'da katıldığı programda, "Mustafa Demir Bakanlık döneminde Samsun için ne yaptı ki belediye başkanlığında ne yapacak?" eleştirilerine cevap verdi.

Mustafa Demir, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Mustafa Demir Bakanlık döneminde Samsun için ne yaptı ki belediye başkanlığında ne yapacak şeklinde eleştiriler var. Bunu kim söylüyor, benim Samsunlu hemşerilerim söylüyor. Benim güzel kardeşim, sen etrafına bir baksana. Bunu söylerken bir bak etrafına baksana hakikaten yapılmamış bir şey var mı. Bunu şunun için söylüyorum. Siyasette kentler gelişmeyi kendi güçleriyle oluştururlar. Kendisine hizmet eden, sorumluluk verdikleri insanların özellikleriyle bunu taçlandırırlar veya yönlendirirler. Buna vizyon kazandırırlar. İnşallah 31 Mart'tan sonra Samsun hemen hemen her alanda çok ciddi anlamda mesafe kat edecek. Yaradan ömür verirse.

Şehrin hemen hemen tüm problem alanları ile ilgili onları çözücü çok kaliteli nitelikli reel projeler hayata geçireceğiz. Otopark ve trafik sorununu kalıcı olarak çözecek projeleri uygulamak zorundayız. Bunları hayata geçirmeden ben kendimi bu görevi yerine getirmiş saymam. Samsun'un ana problemi, benim milletvekilliği dönemimde, kendi yetki alanımda da istediğimizi yapamadığımız alan istihdam. Bu birazda yerel yönetimlerin ortaya çıkardığı bir alan. Kamu yatırımlarında Samsun olarak Türkiye'nin en büyük 3. iliyiz. Ulaşım, adli binalar, sağlık yatırımları, barajlar, sulama problemleri, göletler, kıyı yatırımları... Bunlarla ilgili Samsun Türkiye'de en iyi durumda 3. il. Bunların takibi ve işleyişi yerel yönetimlerin görevi. Samsun bu konuda eksik kaldı. Atakum'un ilk kurulduğu dönemde kurucu belde meclis üyesiydim. AK Parti'nin kurucu il başkanıyım. Sayın Cumhurbaşkanımız ile 16 yıl yol arkadaşlığı yaptık. Aday gösterilmem ile birlikte sahaya indik ve çalışmalara başladık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.