banner388

Mustafa Demir: Attığım hiç bir adım rastgele değil

İş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, "Samsun'u her alanda ön plana çıkartacağız. Her türlü öneriye açığız. Rastgele, düşünülmeden hiç bir adım atmıyoruz" dedi

Mustafa Demir: Attığım hiç bir adım rastgele değil

İş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, "Samsun'u her alanda ön plana çıkartacağız. Her türlü öneriye açığız. Rastgele, düşünülmeden hiç bir adım atmıyoruz" dedi

15 Eylül 2019 Pazar 18:14
Mustafa Demir: Attığım hiç bir adım rastgele değil

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bazı Sivil Toplum Kuruluşları(STK) temsilcileri ve iş insanıyla, geleneksel hale getirilen kahvaltı programında bir araya geldi. İş insanlarıyla proje ve yatırımları paylaşarak fikir alış verişinde bulunan Demir, "Samsun'u her alanda ön plana çıkartacağız. Rastgele, düşünülmeden hiç bir adım atmıyoruz" dedi.

'SAMSUNLU, DEVLETİNE HİZMET EDER'

Samsun'un Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Dünyada da eşi emsali az bulunan özelliklere ve nimetlere sahip bir şehrimiz var. Biz bu özellikleri ön plana çıkartarak ve farklı açılımlarda bulunarak Samsun'u çok iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu. 

'YENİDEN ATAĞA KALKMA DÖNEMİ'

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde geçtiğimiz hafta yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına değinen Başkan Demir, "Türkiye ekonomik şartları itibariyle toparlanma ve rehabilitasyon süreci yaşıyor. Önümüzdeki dönemde toparlanmanın da beraberinde getirdiği yeniden bir atağa kalkma dönemine ciddi ciddi hazırlık yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızla külliyede 30 Büyükşehir Belediye başkanımızla bir araya geldik. Görüşme trafiği çok dolu, çok yararlı geçti. Cumhurbaşkanımız, Büyükşehirlerin kaynak ve fonksiyon itibariyle yasal düzenleme ile daha güçlendirileceğini ifade etti. Bu şehrin sorumlusu olarak halkımızın verdiği sorumluluğu yerine getirme noktasında, Samsun'u ön plana çıkarmak gibi planlarımız var" dedi.

'ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUZ'

Konuşmasının son bölümünde Attıkları her adımı düşünerek ve planlayarak attıklarını belirten Başkan Demir, "Bundan sonra inşallah daha sık bir araya geliriz. Buradaki her bir insanımızın çok büyük tecrübesi var. Her birimizin şehir ile ilgili hemen hemen her alanda öneri ve tavsiyeleri varsa bunlara açığız. Hem komisyon başkanlığı hem de bakanlık dönemimde dinleme ve iletişimden çok istifade etmiş biriyim. Rast gele düşünülmeden hiç bir adım atmıyoruz bundan emin olun" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.09.2019 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nadir seckin 2019-09-15 19:21:13

bence siz hiiccc adim atmayin ..her adiminiz da Samsun biraz daha geriliyor.siz biraz daha ilerliyorsunuz..dusun yakamizdan usta ya dua edin ..hatta yaniniza alin ..

Avatar
sms 2019-09-16 09:14:41

Aynen... ilk meclis kararınız neydi.... suya zam.....

Avatar
ç 2019-09-16 09:06:11

Siz adım attıkça biz sürünüyoruz

Avatar
Hasan 2019-09-16 08:45:35

Nadir arkadas aynen dogru söylemişsin...mesela her ay otomatik su zammi ayagi var bize doğru gelen...

Avatar
Samsunlu vatandaş 2019-09-16 08:47:35

Belediyedeki ak partili kadroları tasviye edip yerine belirli bir dini gruba mensup olduğu söylenen kişileri atamanız, seçim öncesi su zammı yapıp istanbul'da dillere düşmeniz, il başkanı vs. kimseyi takmadan yaptığınız hamleler ile yeni parti kurulması öncesi teşkilatın moral motivasyonunu bozmanız, bence bunların hepsi planlı adımlar.

Avatar
Serhat 2019-09-16 08:48:24

Allah askına sen adım atma.sen adım attıkça Samsun’da herseye zam geliyor .

Avatar
Hüdai 2019-09-15 21:23:42

Samsun için en önemli adım ilkadım da kentsel dönüşüm olası bir depremde fatih mahallesinde çok fazla can kaybı yaşanabilir.her fırsatta sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Sayın başkanımızın fatih mahallesini yerinde görmeye davet ediyoruz

Avatar
murat 2019-09-16 09:05:14

bilim merkezi ve mediküm den çekilme adımları da rastgele değildir umarım