banner388
banner390
banner410
banner408

Murat Keskin Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Samsun'da adaylık çalışmaları devam ediyor. Adaylık çalışmaları devam ederken İYİ Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Murat Keskin, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

banner269

Murat Keskin Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Samsun'da adaylık çalışmaları devam ediyor. Adaylık çalışmaları devam ederken İYİ Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Murat Keskin, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

15 Ocak 2019 Salı 18:01
Murat Keskin Aday Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Murat Keskin, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Aday adaylığını açıklayan Murat Keskin, kendisini dinlemeye gelen kalabalığa yaptığı konuşmasına, “Biz bir davet göndermiştik, adresi vefa, adresi inanç, adresi sevgi, adresi ufuk, adresi vizyondu. Biz bir davet göndermiştik, adresi Mustafa Kemal Atatürk’tü. Görüyoruz ki, davetimiz adresine ulaşmış” diye başladı.

“MÜCADELE AZMİ İÇİMİZDE”

İktidarı elinde bulunduran, karnı tokken gözü aç olanlar kadar kamuoyu tarafından çok tanınmayabileceğini belirten Keskin, “Ama şunu unutmayın, mücadelenin içindeki insanların büyüklüğü değildir önemli olan. Önemli olan, insanın içindeki mücadele azminin büyüklüğüdür. Ve biz bu mücadele azmini hücrelerimize kadar hissediyoruz. Tıpkı, millet ve memleket sevdası uğruna yollara düşen, bu uğurda kavga veren, baskılara ve tehditlere rağmen yılmayan Genel Başkanımız Meral Akşener gibi” diye konuştu.

“EMİN OLUN ONLAR BU IŞIĞA GELİRLER”

Yıllarca İlkadım ilçesinin bulvar altı ve bulvar üstü diye ayrıldığını, ötelenmiş, hizmet alamamış, inancıyla oynanmış mahallelerin makus talihini değiştirmeye geldiklerini ifade eden Keskin şunları söyledi:

“Bugün buradan çıktıktan sonra hepimiz mahallelerimize, evlerimize döneceğiz. Gidin, bu millete sevdalı kim varsa onu bulun. Onlara bugün burada yükselen güneşi, parlayan aydınlığı anlatın. Onlar bu ışığı tanırlar, onlar bu ışığı bilirler. Emin olun onlar bu ışığa gelirler.”

SAMSUN SİYASETİNİN SİMGE İSİMLERİ KATILDI

Açıklamaya, CHP İl Eski Başkanı Refik Karakoç, İlkadım Gazi eski Belediye Başkanı Nihat Batur, Çatalçam eski Belediye Başkanı Osman Çavuş, Anavatan Partisi İl eski Başkanı Nilgün Türker, CHP İl eski Başkanı Suat Hayri Erdönmez, Demokrat Parti Alaçam İlçe Başkanı Cevat Pak, Milliyetçi Hareket Partisi- İYİ Parti Terme eski İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, Altınkum Belediye eski Başkanı Cemal Gülhan, Samsun Yelken Spor Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, Çarşambalılar Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı, TÜGİK Yönetim kurulu Üyesi Savaş Gömeç, çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi ve CHP ve İYİ Partili’ler katıldı.

Son Güncelleme: 15.01.2019 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz Öntürk 2019-01-16 10:15:58

Allah yolunu açık etsin

Avatar
SAMSUNLU55 2019-01-16 10:15:32

ilkadımın gerçek adayı Şaban İŞENÇ hocadır.

Misafir Avatar
balıkçı 2019-01-16 16:03:33 @SAMSUNLU55

ne hocası imam mi ?

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Negredo 2019-01-16 16:02:56 @SAMSUNLU55

Hani nerde aday ilk defa senden duyduk..

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
İlkadım 2019-01-16 11:33:00 @SAMSUNLU55

Ya kardeşim siz ne kullanıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum ? Nasıl bir hayal dünyanız var, site camisinin altındaki çay ocaklarında oturarak birbirinizi gaza getirmeyle olmaz bu işler.

Beğenmedim! (1)
Avatar
ALIRSIN ÜÇÜN BİRİNİ 2019-01-16 11:36:14

31 MART 2019 AKŞAMI GÖRECEĞİZ CANIMMM